مواد لازم برای حدود 8 برش
کره................. 180 گرم
شکر.............. 180 گرم
اسانس وانیل............... 1 قاشق چایخوری
زردة تخممرغ................ 4 عدد
تخممرغ کامل.............. 1 عدد
آرد............... 250 گرم
بیکینگپودر ...................... 1 قاشق چایخوری
خامة فرم گرفته................. به میزان لازم
توت فرنگی، کرن بری و برگ نعنا...................... برای تزئین
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاناکوتا؛ دسری ساده و پر طرفدار
دسر پاناکوتا زعفرانی + طرز تهیه
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازة 20×30 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه زردة تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس تخممرغ را به آن افزوده و مخلوط نمائید. حالا مخلوط الک کردة آرد و بیکینگپودر را نیز درون این مایه بریزید و هم بزنید. اکنون مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، آن را به مستطیلهای 5×10 سانتیمتری برش دهید و آنها را سه تا سه تا با خامة فرم گرفته به هم بچسبانید. اینک اسلایس وانیل را دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. آنگاه اسلایس وانیلی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویش را با خامه، توت فرنگی، کرن بری و برگ نعنا بیارائید.