Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:53

10
مرداد
نان خامه‌ای کرانچی

نان خامه‌ای کرانچی

ابتدا خمیر کرانچی را به این ترتیب آماده کنید. همة مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر شود. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید و در فریزر بگذارید. سپس خمیر نان خامه‌ای را به این ترتیب آماده کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

کرة سرد (خرد کرده).................... 50 گرم

پودر فندق بی‌نمک................. 50 گرم

شکر .................50 گرم

آرد................ 60 گرم

نمک.................... یک هشتم قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

 

 

 

مواد لازم خمیر:

شیر............. 125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

آب................ 125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

کره............... 100 گرم

شکر............... 1 قاشق چایخوری

نمک................ یک‌هشتم قاشق چایخوری

آرد نول...............150 گرم

تخم‌مرغ همزده................. 5 عدد (300 گرم)

وانیل............... یک هشتم قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه

 

 

 

طرز تهیه :

ابتدا خمیر کرانچی را به این ترتیب آماده کنید. همة مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر شود. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید و در فریزر بگذارید. سپس خمیر نان خامه‌ای را به این ترتیب آماده کنید. شیر، آب، کره، شکر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و آرد را بیفزائید و پیوسته هم بزنید. اکنون دوباره ظرف را روی حرارت بگذارید و خمیر را بپزید تا از ظرف جدا شود. آن‌گاه خمیر را از ظرف درآورید و کنار بگذارید تا قدری خنک شود. سپس آن را در کاسة همزن برقی بگذارید و تخم‌مرغ‌ها را کم‌کم بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا خمیر براق و یکدستی حاصل شود. حالا وانیل را اضافه کنید و مایة فراهم کرده را در کیسة شیرینی‌پزی دارای ماسورة ساده به قطر 2 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی سینی شیرینی‌پزی بگذارید. اکنون خمیر کرانچی را با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و آن را روی خمیر قرار دهید. سپس نان خامه‌ای را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه نان خامه‌ای‌ها خنک شدند، داخلشان را با خامة فرم گرفته و یا کرم دلخواهتان پر کنید و رویشان قدری پودر شکر بپاشید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه ماست خانگی

 

 

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، نان خامه ای، طرز تهیه، طرز تهیه نان خامه ای تعداد بازديد: 114 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز