تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کرة سرد (خرد کرده).................... 50 گرم
پودر فندق بینمک................. 50 گرم
شکر .................50 گرم
آرد................ 60 گرم
نمک.................... یک هشتم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
مواد لازم خمیر:
شیر............. 125 میلیلیتر (یک دوم پیمانه)
آب................ 125 میلیلیتر (یک دوم پیمانه)
کره............... 100 گرم
شکر............... 1 قاشق چایخوری
نمک................ یکهشتم قاشق چایخوری
آرد نول...............150 گرم
تخممرغ همزده................. 5 عدد (300 گرم)
وانیل............... یک هشتم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
طرز تهیه :
ابتدا خمیر کرانچی را به این ترتیب آماده کنید. همة مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر شود. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید و در فریزر بگذارید. سپس خمیر نان خامهای را به این ترتیب آماده کنید. شیر، آب، کره، شکر و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
حالا آن را از روی حرارت بردارید و آرد را بیفزائید و پیوسته هم بزنید. اکنون دوباره ظرف را روی حرارت بگذارید و خمیر را بپزید تا از ظرف جدا شود. آنگاه خمیر را از ظرف درآورید و کنار بگذارید تا قدری خنک شود. سپس آن را در کاسة همزن برقی بگذارید و تخممرغها را کمکم بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا خمیر براق و یکدستی حاصل شود. حالا وانیل را اضافه کنید و مایة فراهم کرده را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة ساده به قطر 2 سانتیمتر بریزید و هر بار قدری از آن را روی سینی شیرینیپزی بگذارید. اکنون خمیر کرانچی را با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و آن را روی خمیر قرار دهید. سپس نان خامهای را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه نان خامهایها خنک شدند، داخلشان را با خامة فرم گرفته و یا کرم دلخواهتان پر کنید و رویشان قدری پودر شکر بپاشید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ماست خانگی