مواد لازم
قهوةفوري......................1 قاشق سوپخوري
آبداغ.....................60 ميليليتر
تخممرغ..................4 عدد
شكر قهوهاي.......................50 گرم
شكلات سياه ذوبشده.....................400 گرم
ماست خامهاي..................120 گرم
آرد.................75 گرم
بكينگ ......................پودريكدوم قاشق چايخوري
شكلات اضافه براي نوار دو كيك........................150 گرم
خامة فرم گرفته...................30 گرم
پودركاكائو و دانههاي ريز شكلات.........................براي روي كيك
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کمپوت سیب با ماندگاری بالا
طرز تهیه کیک پارما چیکن
روشتهیه
فر را با حرارت 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد قالب مستطيل 30 × 20 را چرب كرده و با كاغذ بپوشانيد.
قهوه را در آبجوش ريخته كنار بگذاريد تا خنك شود. تخممرغها را با شكر قهوهاي بزنيد تا كشدار و غليظ شود. قهوة رقيق شده را داخل مواد بريزيد سپس شكلات سياه آب شده، ماست خامهاي و آرد مخلوط شده با بكينگ پودر و مواد را داخل قالب بريزيد و به مدت 25 دقيقه قراردهيد. بعد از پخت ار فر خارج كنيد و در همان قالب بگذاريد تا خنك شود. بعد از خنك شدن با كاتر گرد 7 سانتيمتري كيك را برش دهيد. اطراف كيك را كمي آبپرتقال بماليد و ديواره را كمي خامة فرم گرفته، سپس كيك را كنار بگذاريد و با استفاده از كاغذ روغني يا زرورقهاي تزييني نوارهايي به اندازة محيط دايره و ارتفاع 12- 8 سانت ببريد و شكلات اضافة آبشده را بهصورت يك لاية نازك روي آن ريخته در دماي محيط قراردهيد تا شكلات نسبتاً ببندد. سپس نوارها را مطابق شكل دور كيك بسته و در يخچال قراردهيد تا كاملاً بستهشود؛(براي اين كار حدوداً 30ـ20 دقيقه زمان لازم است.) كيك را از يخچال خارج كرده، نوار يا كاغذ را از دور كيك برداشته داخل آن را با خامة فرم گرفته پر كنيد. روي آن را نيز پودر كاكائو بپاشيد و با دانههاي ريز شكلات تزئين نماييد.