Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 12:22

2
مرداد
شيرينی زعفرانی

شيرينی زعفرانی

كره، پودر قند را با هم بزنيد بعد زرده‌ها را دانه‌دانه اضافه نمود، هل را اضافه كنيد بعد مخلوط آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كنيد. از شيريني به اندازة يك گردو برداشته،‌ در دست گرد كنيد.

مواد لازم

آرد.................3 پيمانه

كره.....................يك و نيم پيمانه

پودر قند.............. يك و نيم پيمانه

زردة تخم‌مرغ...............3 عدد

هل ....................1 قاشق چايخوري

مارمالاد و كنجد.........................به ميزان لازم

بيكينگ‌پودر....................يك‌دوم قاشق چايخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی کاپوچینو

طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات

 

 

 

روش‌تهیه

كره، پودر قند را با هم بزنيد بعد زرده‌ها را دانه‌دانه اضافه نمود، هل را اضافه كنيد بعد مخلوط آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كنيد. از شيريني به اندازة يك گردو برداشته،‌ در دست گرد كنيد. داخل سفيده انداخته بعد در كنجد بغلطانيد. در فر 180 درجة سانتي‌گراد به مدت 10 تا 15 دقيقه بعد از پخت و سرد شدن از مارمالاد دلخواه براي تزيين استفاده كنيد. مي‌توانيد از 2 پيمانه آرد سفيد و از يك پيمانه آرد نخود با هم استفاده كنيد. اين شيريني با آرد نخود طعم بهتري دارد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، دسر، مارمالاد، شیرینی خانگی، كنجد، شيرينی زعفرانی، شیرینی بدون فر، بيكينگ‌پودر تعداد بازديد: 168 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز