کیم سوخاری، فینگر فود محبوب کودکان!
سیب زمینی آب پز
کره
سوسیس خرد شده (قابل حذف)
فلفل دلمهای رنگی
پودر سیر
پودر آویشن
نمک و فلفل
پنیر پیتزا: به دلخواه
تخم مرغ: یک عدد
پودر سوخاری یا پودر پانکو: به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی و پاستا به سبک ایتالیایی
طرز تهیه کیم سوخاری
سیب زمینی ها را خرد و آب پز کنید بعد از پخت، کره را اضافه کنید و مواد را پوره کنید.
بعد سوسیس(اختیاری) و فلفلدلمه ای و ادویه جات را اضافه و محتویات را به خوبی با هم ترکیب کنید.
در ادامه به یک قالب بستنی و چند چوب بستنی احتیاج داریم. نصف قالب بستنی را از مواد سیب زمینی پر کنید سپس پنیر پیتزا بریزید و دوباره با بقیه مواد سیب زمینی روی آن را بپوشانید.
لازم است مواد را خوب فشار دهید تا منسجم شود. (اگر قالب بستنی نداشتید با دست هم میتوانید به مواد شکل دهید)
بعد داخل آن یک چوب بستنی قرار دهید و رویش یک کیسه فریزر بگذارید تا به مدت 2 ساعت در فریزر بماند.
بعد از 2 ساعت قالب را از فریزر بیرون بیاورید و ابتدا در تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتانید و هر دو طرف آن را در روغن داغ سرخ کنید تا برشته شود.
غذای شما آماده است و با ریختن کمی سس هنگام سرو بسیار لذیذتر میشود!
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیکن برگر مکزیکی