Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:17

28
خرداد
ناپلئون شکلات

ناپلئون شکلات

فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را باز کرده و در سینی فر بگذارید و لبه‌ها را به اندازه‌ی 5/2 تا 3 سانتی‌متر به داخل برگردانید تا به صورت مربع درآید. وسط خمیر را با چنگال سوراخ کرده و لبه‌ها را تخم‌مرغ بمالید و شکر بپاشید

مواد لازم

خمیر هزارلا...................1 بسته

تخم‌مرغ................1 عدد

شکر درشت برای تزیین روی کار ..................  به مقدار لازم

شکلات شیری خرد شده..................50 گرم

عسل برای روی کار.......................به مقدار لازم

نمک...................به مقدار لازم

بادام بوداده و خرد شده....................2 قاشق سوپ‌خوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه یک نوشیدنی معجزه آسا برای تقویت سیستم ایمنی

طرز تهیه کوکی کاپوچینو

 

 

روش‌تهیه

فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را باز کرده و در سینی فر بگذارید و لبه‌ها را به اندازه‌ی 5/2 تا 3 سانتی‌متر به داخل برگردانید تا به صورت مربع درآید. وسط خمیر را با چنگال سوراخ کرده و لبه‌ها را تخم‌مرغ بمالید و شکر بپاشید، سپس به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید. سینی را از فریزر خارج کرده و مستقیماً در فر بگذارید و به مدت حدوداً 15 تا 20 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کرده و وسط نان را شکلات بریزید و بعد عسل و کمی نمک بپاشید و مجدداً در فر بگذارید تا وقتی که شکلات ذوب شود (حدود 2 دقیقه) و مراقب باشید تا نسوزد. در پایان رویش بادام بپاشید و برش بزنید. در صورت تمایل با بستنی سرو کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: عسل، شیرینی، شکر، خمیر هزارلا تعداد بازديد: 195 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز