Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:12

27
خرداد
محلبی ایرمیک

محلبی ایرمیک

ابتدا برای روی محلبی شکر و وانیل را در ماهی‌تابه ریخته و با حرارت کم شکر را حل کنید، قیسی را در ماهی‌تابه ریخته و کاراملی کنید و ماهی‌تابه را از روی حرارت بردارید. برای تهیه محلبی، شیر، وانیل و شکر را در قابلمه بریزید

مواد لازم برای 4 نفر

شیر ......................یک‌ویک‌دوم پیمانه

وانیل.................... 5 گرم

شکر................... 1 قاشق سوپ‌خوری

کره.................. 1 قاشق سوپ‌خوری

رنده پوست لیمو................... 1 عدد لیمو

آب پرتقال................... 1 عدد پرتقال

ایرمیک (آرد سمولینا)...................... یک‌چهارم پیمانه

خامه................... 100 میلی‌لیتر

 

مواد برای روی محلبی :

شکر.................... یک‌چهارم پیمانه

وانیل................ نصف چوب

قیسی، از وسط نصف‌شده...................... 4 عدد

 بیشتر بخوانید:

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا برای روی محلبی شکر و وانیل را در ماهی‌تابه ریخته و با حرارت کم شکر را حل کنید، قیسی را در ماهی‌تابه ریخته و کاراملی کنید و ماهی‌تابه را از روی حرارت بردارید. برای تهیه محلبی، شیر، وانیل و شکر را در قابلمه بریزید و هم زده و بجوشانید و کره را اضافه کنید، بعد از این که کره آب شد، رنده پوست لیمو و آب پرتقال را اضافه کنید، وقتی شروع به جوشیدن کرد ایرمیک را اضافه کنید، هنگامی که آرد شیر را به خود جذب کرد، خامه را در قابلمه بریزید، پس از هم‌زدن محلبی را در کاسه‌ها گذاشته و روی آن نصف قیسی را بگذارید و کمی از کارامل هم بریزید. پس از سرد شدن سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: نوشیدنی، دسر، قیسی، وانیل تعداد بازديد: 152 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز