مریم امیری
مواد لازم برای 8 نفر
طالبی 1 عدد متوسط
شكر 100 گرم
پودر ژلاتین دو ویكدوم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته 250 گرم
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 50 گرم
روش تهیه دسر طالبی
به كمك قاشق مخصوص، توپهائی از طالبی درآورید و در قالبی با گنجایش 3 پیمانه بریزید، آنگاه باقیمانده طالبی را همراه با شكر در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و پوره كنید. پودر ژلاتین را روی یكدوم پیمانه از پوره طالبی بپاشید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
سپس 2 پیمانه از پوره طالبی را با خامه فرم گرفته، آبلیمو، پودر نارگیل و ژلاتین حل كرده مخلوط كنید و آن را در قالب، روی طالبیها بریزید و دستكم چهار ساعت در یخچال قرار دهید. اكنون دسر را برای پذیرائی، از قالب جدا كنید و روی دیس زیبائی برگردانید.