Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:45

17
آبان
دسر طالبی

دسر طالبی

به كمك قاشق مخصوص، توپ‌هائی از طالبی درآورید و در قالبی با گنجایش 3 پیمانه بریزید، آن‌گاه باقیمانده طالبی را همراه با شكر در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

طالبی               1 عدد متوسط

شكر                  100 گرم

پودر ژلاتین           دو ویك‌دوم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته    250 گرم

آبلیمو                  1 قاشق چایخوری

پودر نارگیل           50 گرم

 

روش تهیه دسر طالبی

به كمك قاشق مخصوص، توپ‌هائی از طالبی درآورید و در قالبی با گنجایش 3 پیمانه بریزید، آن‌گاه باقیمانده طالبی را همراه با شكر در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید. پودر ژلاتین را روی یك‌دوم پیمانه از پوره طالبی بپاشید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

سپس 2 پیمانه از پوره طالبی را با خامه فرم گرفته، آبلیمو، پودر نارگیل و ژلاتین حل كرده مخلوط كنید و آن را در قالب، روی طالبی‌ها بریزید و دست‌كم چهار ساعت در یخچال قرار دهید. اكنون دسر را برای پذیرائی، از قالب جدا كنید و روی دیس زیبائی برگردانید.

 

برچسب ها: دسر، طالبی، روش تهیه دسر طالبی، دسر طالبی، دسر با طالبی، آموزش دسر طالبی، مواد لازم دسر طالبی تعداد بازديد: 739 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز