Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 21:26

9
اردیبهشت
طرز تهیه خرما بریز، یک دسر مقوی برای ماه رمضان

طرز تهیه خرما بریز، یک دسر مقوی برای ماه رمضان

خرما بریز یک دسر بسیار خوشمزه و بمب انرژی مردم جنوب شرقی ایران است. این دسر را تهیه کنید و سحر مصرف کنید تا افطار حتما سیر خواهید بود

مواد اولیه برای تهیه خرما بریز برای پنج نفر

خرمای هسته گرفته شده : 200 گرم

آرد سبوس الک شده : نیم کیلوگرم

گلاب : 5 قاشق غذاخوری

شکر : 5 قاشق غذاخوری

کره : 100 گرم

آب : نصف فنجان

روغن حیوانی : 3 قاشق غذا خوری

دارچین یا رازیانه : به میزان لازم

خلال پسته یا مغز پسته خرد شده: برای تزئین

بیشتربخوانید:

طرز تهیه اسلایس خرما و بادام، یک دسر خوشمره برای افطار



طرز تهیه خرما بریز برای ماه رمضان
طرز تهیه خرما بریز برای سحری ماه رمضان,خرما بریز,سحری,سحری ماه رمضان

آرد را در تابه ریخته و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شده و طلایی رنگ شود.

خرما را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

روغن حیوانی و کره را نیز اضافه کرده و همین‌طور مداوم هم بزنید.

آب، شکر و گلاب را در ظرفی دیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شیره تهیه شود

شیره تهیه شده را به آرد اضافه کرده و دارچین یا رازیانه بزنید و در ظرف کشیده و تزئین کنید.

برای تزئین می‌توانید توپک‌های کوچک از حلوا درست کرده و در خلال یا مغز خرد شده پسته بغلتانید و کنار هم در ظرف بچینید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش گوشت و خرما

 

 

برچسب ها: ماه رمضان، دسر، خرما، افطار، خرما بریز، دسر سنتی تعداد بازديد: 345 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز