Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:29

3
اردیبهشت
فاج كشمش

فاج كشمش

قالب مستطيل شكل به ابعاد 10 در 28 سانت را چرب كنيد. شكر، خامه و كره را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كره و شكر ذوب شود. اسانس را اضافه كرده در ظرف را ببنديد تا 3 دقيقه بجوشد. در ظرف را برداشته و اجازه دهيد آنقدر بجوشد

مواد لازم

شكر قهوه‌اي روشن........................200 گرم

شكر معمولي...................100 گرم

خامه ................150 ميلي‌ليتر

كره................. 50 گرم

اسانس ................به دلخواه

كشمش................. 50 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

طرز تهیه‌ی شیرینی گوشفیل خانگی

 

 

 

روش‌تهیه

قالب مستطيل شكل به ابعاد 10 در 28 سانت را چرب كنيد. شكر، خامه و كره را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كره و شكر ذوب شود. اسانس را اضافه كرده در ظرف را ببنديد تا 3 دقيقه بجوشد. در ظرف را برداشته و اجازه دهيد آنقدر بجوشد تا دماي آن به 116 درجة سانتيگراد برسد. سپس ظرف را از روي حرارت برداشته ته آن را داخل ظرف ديگري كه در آن آب سرد ريخته‌ايد قرار داده و مايه را مرتب هم بزنيد تا غليظ و شفاف شود. كشمش را اضافه كرده و داخل قالب آماده بريزيد. كنار بگذاريد تا نسبتاً سرد شود. سپس آن را به ابعاد دلخواه برش دهيد. بعد از بسته شدن كامل، برش‌ها را عميق كرده و داخل ظرف بچينيد. در صورت تمايل مي‌توانيد برش‌ها را داخل كاغذهاي رنگي بپيچيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، كشمش، طرز تهیه تعداد بازديد: 151 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز