مواد لازم
شكر قهوهاي روشن........................200 گرم
شكر معمولي...................100 گرم
خامه ................150 ميليليتر
كره................. 50 گرم
اسانس ................به دلخواه
كشمش................. 50 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی ساق عروس
طرز تهیهی شیرینی گوشفیل خانگی
روشتهیه
قالب مستطيل شكل به ابعاد 10 در 28 سانت را چرب كنيد. شكر، خامه و كره را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كره و شكر ذوب شود. اسانس را اضافه كرده در ظرف را ببنديد تا 3 دقيقه بجوشد. در ظرف را برداشته و اجازه دهيد آنقدر بجوشد تا دماي آن به 116 درجة سانتيگراد برسد. سپس ظرف را از روي حرارت برداشته ته آن را داخل ظرف ديگري كه در آن آب سرد ريختهايد قرار داده و مايه را مرتب هم بزنيد تا غليظ و شفاف شود. كشمش را اضافه كرده و داخل قالب آماده بريزيد. كنار بگذاريد تا نسبتاً سرد شود. سپس آن را به ابعاد دلخواه برش دهيد. بعد از بسته شدن كامل، برشها را عميق كرده و داخل ظرف بچينيد. در صورت تمايل ميتوانيد برشها را داخل كاغذهاي رنگي بپيچيد.