Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 13:48

9
اسفند
اسلایس زرد آلو

اسلایس زرد آلو

طرز تهیه اسلایس زرد آلو

اسلایس زرد آلو

 

 

مواد لازم برای 10 تا 15 نفر :

 

كیک اسفنجی ۲۰ف۲۰ سانتیمتر .................. ۱ عدد

مارمالا د زردآلو ........................................  یک دوم پیمانه(۱۲۵ گرم)

زردآلوی تازه............................................ ۱۰ عدد

آب...................................................... ۲۵۰ میلی  لیتر

شكر.................................................... ۶۰ گرم

پنیر خامه ای....................................... ۱۵۰ گرم

شكر .................................................۶۰ گرم

خامه ی فرم گرفته............................ ۲۰۰ گرم

پودر ژلا تین........................................ ۲ قاشق چایخوری

آب.................................................. ۲ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

كیک اسفنجی را از ارتفاع، برش دهید و در كنار هم بگذارید. روی كیک ها را با مارمالا د زردآ‌لو بپوشانید. زردآ‌لوها را با آ‌ب و شكر به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. سپس آ‌نها را از شربت خارج كنید و كنار بگذارید تا سرد شوند. حالا  آ‌نها را دو نیم كنید و هسته ی آ‌نها را جدا نمائید. اكنون در ظرف مناسبی، پنیر خامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید. آ‌نگاه خامه ی فرم گرفته را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. ژلا تین را روی آ‌ب بپاشید و به صورت بن ماری حل كنید. بعد آ‌ن را به مخلوط خامه و پنیر بیفزائید. سپس این كرم را روی كیک بمالید و صاف كنید و زردآ‌لوها را روی آ‌ن قرار دهید و به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود. در آ‌خر، آ‌ن را برش دهید و تزئین كنید.

یادآ‌وری ۱: برای تهیه ی اسلا یس زردآ‌لو، می توانید از كمپوت زردآ‌لو نیز استفاده كنید.

یادآ‌وری ۲: برای تزئین، می توانید از پسته، دانه های ژله ای و مانند اینها استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اسلایس زرد آلو تعداد بازديد: 928 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز