اسلایس زرد آلو
مواد لازم برای 10 تا 15 نفر :
كیک اسفنجی ۲۰ف۲۰ سانتیمتر .................. ۱ عدد
مارمالا د زردآلو ........................................ یک دوم پیمانه(۱۲۵ گرم)
زردآلوی تازه............................................ ۱۰ عدد
آب...................................................... ۲۵۰ میلی لیتر
شكر.................................................... ۶۰ گرم
پنیر خامه ای....................................... ۱۵۰ گرم
شكر .................................................۶۰ گرم
خامه ی فرم گرفته............................ ۲۰۰ گرم
پودر ژلا تین........................................ ۲ قاشق چایخوری
آب.................................................. ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
كیک اسفنجی را از ارتفاع، برش دهید و در كنار هم بگذارید. روی كیک ها را با مارمالا د زردآلو بپوشانید. زردآلوها را با آب و شكر به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. سپس آنها را از شربت خارج كنید و كنار بگذارید تا سرد شوند. حالا آنها را دو نیم كنید و هسته ی آنها را جدا نمائید. اكنون در ظرف مناسبی، پنیر خامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید. آنگاه خامه ی فرم گرفته را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. ژلا تین را روی آب بپاشید و به صورت بن ماری حل كنید. بعد آن را به مخلوط خامه و پنیر بیفزائید. سپس این كرم را روی كیک بمالید و صاف كنید و زردآلوها را روی آن قرار دهید و به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود. در آخر، آن را برش دهید و تزئین كنید.
یادآوری ۱: برای تهیه ی اسلا یس زردآلو، می توانید از كمپوت زردآلو نیز استفاده كنید.
یادآوری ۲: برای تزئین، می توانید از پسته، دانه های ژله ای و مانند اینها استفاده كنید.