گردوی آسیاب شده : 6 قاشق سوپخوری
تخم مرغ : 2 عددآرد سفید : 2 قاشق سوپخوری
شیر : 4 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
شکر : 3 پیمانه
آب : 1/5 پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
زعفران ساییده : کمی
روغن مایع : 4 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی
طرز تهیه شربت خاگینه گردو برای افطار ماه رمضان
آب و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت قرار بدید تا شکر حل بشه و بجوشه
کمی زعفران ساییده بهش اضافه کنید
سپس گلاب رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید چند قل بخوره و یکم غلیظ شه
پس از آماده شدن شربت خاگینمون میذاریمش کنار تا کمی خنک بشه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خاگینه تبریزی
طرز تهیه خاگینه گردو برای افطار ماه رمضان
تمامی مواد خشک رو با هم مخلوط می کنیم.
توی ظرف جدا تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی میزنیم.شیر و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
حالا مواد خشک رو به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ته قالب رو چرب میکنیم ( من ته قالب رو با یه قاشق کره آب شده و یه قاشق آرد سفید چرب میکنم.باعث میشه یه روغن جدا کننده بوجود بیاد و کیک و خاگینه هام راحت جدا شه)
مواد رو توی قالب میریزیم و میذاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزه.حدود 20 دقیقه الی نیم ساعت زمان میبره.وقتی چنگال روش میزنید نباید چیزی بهش بچسبه.
بعد از پخت خاگینه ها که از داغی افتادن بهش شربتش رو اضافه میکنیم داخل قالب
بسیار خوشمزه میشه حتما امتحان کنید.
یشتر بخوانید:
طرز تهیهی حلوای خرما مجلسی؛ با شیر و بدون شیر