Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 13:45

30
شهریور
طرز تهیه خاگینه تبریزی

طرز تهیه خاگینه تبریزی

در این مطلب دستورالعمل تهیه خاگینه تبریزی آموزش داده شده است.خاگینه یک نوع پیش غذا یا عصرانه ساده و خوشمزه است که به دو روش تهیه می‌شود.

خاگینه یک نوع پیش غذا یا عصرانه ساده و خوشمزه است که به دو روش تهیه می‌شود. از آنجایی که این غذا از غذا‌های معروف تبریز است نام دیگر آن خاگینه تبریزی که محلی‌های تبریز آن را قیقناخ هم می‌نامند معروف است. این غذا بسیار مقوی و خوشمزه است و در این مطلب طرز تهیه خاگینه تبریزی در اختیار شما قرار داده شده است.



مواد لازم برای تهیه خاگینه تبریزی

ماست..................... پنج قاشق غذاخوری

آرد............... پنج قاشق غذاخوری

پودر گل محمدی................... نصف قاشق چای‌خوری

شکر................. یک لیوان

پودر هل............... به مقدار لازم

پودر دارچین ..................نصف قاشق غذا خوری

تخم مرغ ................پنج عدد

زعفران آب کرده ...................نصف قاشق چای‌خوری

آب............... دو لیوان

مغز گردو ...............به مقدار لازم

روغن............... به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه خاگینه تبریزی

برای تهیه خاگینه تبریزی ابتدا باید درون یک قابلمه‌ی مناسب شکر و آب را با هم مخلوط کنید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود و شربت آن قوام بیاید.

بعد از اینکه شربت خاگینه قوام آمد زعفران را به آن اضافه کنید.

تخم مرغ‌ها را درون یک ظرف مناسب بشکنید و آن‌ها را با چنگال خوب به هم بزنید.

بعد از اینکه تخم‌مرغ‌ها را کاملا هم زدید آرد و ماست را به همراه پودر هل، پودر گل محمدی، پودر دارچین و مغز گردو خرد شده به آن‌ها اضافه کنید وآن‌ها را خوب به هم بزنید تا مخلوطتان کاملا یک دست شود.

مقداری روغن درون یک تابه بریزید تا داغ شود سپس مایه خاگینه را درون تابه بریزید.

بعد از اینکه یک طرف آن به خوبی سرخ شد آن را به پشت برگردانید تا روی دیگر آن نیز کاملا سرخ شود. می‌توانید مایه خاگینه را به صورت قاشق قاشق و کم کم مانند کوکو یا کتلت در روغن سرخ کنید. بعد از این که خاگینه به طور کامل سرخ شد آن را در درون صافی بریزید تا روغن اضافی آن کاملا گرفته شود.

بعد از اتمام این مراحل خاگینه‌ای که پخته‌اید را برای چند دقیقه درون شربت قرار دهید سپس آن را دوباره درون صافی بگذارید تا شربت اضافی آن خارج شود. می‌توانید این نوع خاگینه را با شیره انگور نیز طبخ کنید.

بعد از اینکه خاگینه آماده شد آن را به ظرف سروتان انتقال دهید و با مقداری دارچین، مغز گردو خرد شده، پودر گل محمدی و … آن را تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

برچسب ها: خاگینه، آموزش آشپزی، طرز تهیه، خاگینه تبریزی، طرز تهیه خاگینه تبریزی، خاگینه تخم مرغ تعداد بازديد: 505 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز