کره به دمای محیط رسیده : 200 گرم
پودر قند : 100 گرم
پودر کاستارد : 4 ق س
آرد : 300 گرم
آرد ذرت : 1 ق س
زرده تخم مرغ : 1 عدد
بکینگ پودر : 1/2 ق چ
وانیل : 1/4 ق چ
پوست لیمو ترش رنده شده : 1 ق چ
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شکر پاره، شیرینی خوشمزه نوروزی
طرز تهیه شیرینی گل مینا
کره و پودر قند را با همزن برقی میزنیم سپس وانیل و پوست لیمو را هم افزوده تا کرم مانند شود و پف کند.
سپس زرده تخم مرغ را افزوده و کمی دیگر هم میزنیم تا خوب با مواد مخلوط شود.
سپس پودر کاستارد را هم اضافه میکنیم و با دور کند همزن میزنیم .در حدی که مخلوط شود .
در آخر مواد خشک را که با هم الک کرده ایم کم کم اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
سپس مقداری از خمیررا بین دو کیسه نایلون گذاشته و با وردنه باز میکنیم و با کاتر دلخواه قالب میزنیم.
اگر کاتر گل مینای فشاری در دسترس بود که با آن قالب زده و شیرینی با شکل گل مینا تهیه کنید.
برای خمیر رنگی هم مقداری از خمیر را با رنگ مجاز خوراکی رنگی کرده و با کاتر کوچکتر قالب بزنید وروی شیرینی بزرگتر قرار دهید.
و در سینی فر بچینید و با مروارید خوراکی تزیین کنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت صدو هشتاد درجه و در طبقه وسط قرار دهید و بسته به حرارت فرتون بین ده تا پانزده دقیقه زمان دهید تا شیرینی ها پخته شوند .
سپس از فر خارج کرده و بعد از چند دقیقه شیرینی ها را به آرامی از سینی جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
سپس در ظرف مناسب چیده و سرو کنید.
نکته : برای قالب زدن راحت تر شیرینی بهتر است خمیر را که بین 2 کیسه باز کردید کمی در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس قالب بزنید.