آرد : ۲ لیوان
تخم مرغ : یک عدد
پودر قند : ۶ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
کره : ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ : برای روی شیرینی یک عدد
زعفران آب کرده : یک قاشق غذاخوری
شهد آماده شده : یک لیوان
بیشتربخوانید:
کیک زبرا + طرز تهیه
طرز تهیه شکر پاره
ابتدا برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آب لیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود.
آرد، بکینگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنید.
زعفران آب کرده و تخممرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شده و خمیری لطیف حاصل شود.
در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیمسانتی باز کنید.
با قالبهای کوچک، مخصوص شیرینی عید، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد، به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید.
روی آنها را زرده تخممرغ بمالید و بگذارید طلایی شود.
شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کم کم روی آنها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا شربت به خورد شیرینی برود و جذب شود.
با شیرینی ساده شکرپاره، همراه با چای یا شیر داغ از دوستان و مهمانان خود در ایام عید پذیرایی کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه باقلوا شکلات و نارگیل ؛ یک شیرینی بی نظیر برای عید