Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 16:42

22
اسفند
طرز تهیه شکر پاره، شیرینی خوشمزه نوروزی

طرز تهیه شکر پاره، شیرینی خوشمزه نوروزی

شکر پاره یکی از شیرینی هایی است که برای میهمانی های نوروزی بسیار مناسب است. طرز تهیه شکرپاره بسیار ساده و به شرح زیر است

مواد لازم برای تهیه شکر پاره

آرد : ۲ لیوان

تخم‌ مرغ : یک عدد

پودر قند : ۶ قاشق غذا‌خوری

بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

کره : ۱۰۰ گرم

زرده تخم‌ مرغ : برای روی شیرینی یک عدد

زعفران آب کرده : یک قاشق غذا‌خوری

شهد آماده شده : یک لیوان

بیشتربخوانید:

کیک زبرا + طرز تهیه



طرز تهیه شکر پاره

ابتدا برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آب لیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود.

آرد، بکینگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنید.

زعفران آب کرده و تخم‌مرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شده و خمیری لطیف حاصل شود.

در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیم‌سانتی باز کنید.

با قالب‌های کوچک، مخصوص شیرینی عید، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد، به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید.

روی آن‌ها را زرده تخم‌مرغ بمالید و بگذارید طلایی شود.

شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کم کم روی آن‌ها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا شربت به خورد شیرینی برود و جذب شود.

با شیرینی ساده شکرپاره، همراه با چای یا شیر داغ از دوستان و مهمانان خود در ایام عید پذیرایی کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه باقلوا شکلات و نارگیل ؛ یک شیرینی بی نظیر برای عید

 

برچسب ها: شیرینی، عید نوروز، شکر پاره، شیرینی خانگی تعداد بازديد: 326 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز