مواد لازم برای تهیه ژله نارنگی
پودر ژله آلوئه ورا : 2 بسته
شیر : 2 لیوان
آب جوش : 2 لیوان
نارنگی : 4 عدد
بیشتر بخوانید:
فوت و فن پخت حرفه ای مربا خانگی
طرز تهیه ژله نارنگی
ابتدا نارنگی ها را پوست کنده و از حلقه حلقه کنید.
نارنگی ها را برای چند دقیقه روی دستمال کاغذی قرار دهید تا آب اضافی شان جذب شود.
نصف یک بسته از ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش حل کنید.
سپس بعد از این که کمی خنک شد، نصف لیوان شیر را به آن اضافع کرده و مخلوط کنید.
قالب تان را کمی چرب کنید و نارنگی ها را کف قالب تان بچینید.
نصفه ژله آلوئه ورا را روی نارنگی ها ریخته و درون یخچال بگذارید تا کامل بسته شود. این کار برای جلوگیری از تکان خوردن نارنگی ها است.
بعد از دو ساعت مابقی ژله ها را ابتدا با آب جوش و سپس با شیر مخلوط کرده و درون قالب بریزید.
بعد از 3 ساعت فالب را از یخچال بیرون آورده و از قالب خارج کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی