مواد لازم
نسكافه (قهوه فوري)..................... 1 قاشق غذاخوري
آب داغ................. 3 قاشق غذاخوري
پودر بادام...................360 گرم يا 3 پيمانه
شكر..................... 220 گرم يا 1 پيمانه
سفيده تخممرغ (كمي زده شده)..................... 3 عدد
دانة قهوه (بو داده)..................... به تعداد شيرينيها
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی ؛ شیرینی مخصوص عید
طرز تهیه ی قطاب خانگی ؛ شیرینی مخصوص عید
روشتهیه
فر را با حرارت 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد. سيني موردنظر را چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد. در يك كاسة بزرگ نسكافه را در آب داغ حل كرده، پودر بادام، شكر و سفيدهها را به آن افزوده و كاملاً با هم مخلوط كنيد تا به شكل ماية غليظي درآيد. سپس به اندازة 1 قاشق چايخوري از مايه برداشته در دست گرد كنيد و با فاصله 3 سانتيمتر از يكديگر در سيني قرار دهيد.
سپس روي هر شيريني يك دانة قهوه قرار داده كمي فشار دهيد. شيرينيها را به مدت 15 دقيقه در فر قرار داده و بعد از پخت آنها را در سيني خنك كنيد. اين شيريني در ظرف دردار تا 10 روز قابل نگهداري است.
منبع : شور و شیرین