Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 04:24

9
دی
رزت دارچينی

رزت دارچينی

كره ، پنير خامه اي و شكر را با همزن برقي خوب بزنيد تا به شكل كرم در آيد . زرده تخم مرغ و وانيل را به آن افزوده و خوب مخلوط كنيد. آرد و دارچين را با هم مخلوط كرده و به مواد بالا اضافه نموده و مخلوط كنيد.

مواد لازم

آرد ................150 گرم

دارچين............... نصف قاشق چايخوري

كره نرم شده................100 گرم

پنير خامه اي................50 گرم

شكر.................90 گرم

وانيل..................... یک هشتم قاشق چايخوري

زرده تخم‌مرغ...................1 عدد

شكلات چيپسي (جهت تزیين)......................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

روش‌تهیه

كره ، پنير خامه اي و شكر را با همزن برقي خوب بزنيد تا به شكل كرم در آيد . زرده تخم مرغ و وانيل را به آن افزوده و خوب مخلوط كنيد. آرد و دارچين را با هم مخلوط كرده و به مواد بالا اضافه نموده و مخلوط كنيد.

مواد آماده شده را داخل قيف با ماسوره شكوفه ، ريخته و با فاصله 2 سانتي متر از همديگر روي سيني از پيش چرب شده ريخته و روي آنها را شكلات چيپسي گذاشته و سيني آماده شده را داخل فر از پيش گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد بگذاريد تا به مدت 20 دقيقه پخته شود  و زير شيريني كمي طلايي گردد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، شیرینی دارچینی تعداد بازديد: 198 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز