تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
آرد ...................... ٢٠٠گرم
شكر دانه ريز ....................... ٧٥گرم
كره........................٩٠گرم
تخم مرغ همزده ................. ١عدد
پوست پرتقال رنده كرده............................... ٢ قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر
مواد لازم مياني:
گلدن سيروپ يا عسل ........................... ٢٠٠گرم
شكر قهوهاي .................. ٤٥گرم
كره ......................٥٠گرم
تخم مرغ همزده .................. ٣عدد
اسانس وانيل.......................... ١ قاشق چايخوري
گردوی برشته و خرد كرده....................١٧٥ گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه تارت دبل چاکلت
طرز تهیه
آرد و شکر را در کاسة دستگاه غذا ساز بریزید، كره را بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید، آنگاه تخممرغ و پوست پرتقال را بیفزائید و دوباره چند ثانیه دستگاه را روشن کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر فراهم کرده را در قالب تارتلت به قطر 10 سانتیمتر و یا قالب تارت به قطر 20 سانتیمتر پهن کنید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس مایة میانی را روی خمیر بریزید و تارت را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای ١٨٠ درجة سانتيگراد بپزيد.
روش تهية مایة مياني: عسل، شكر، شكلات و كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا شکر، کره و شکلات آب شود. آنگاه ظرف را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد تا مایه خنك شود. سپس تخممرغها، وانيل و گردو را بیفزائید و مخلوط کنید.