مواد لازم براي 9 برش:
شكر.........................يكسوم پيمانه(75 گرم)
قهوه......................1 تا 2 قاشق سوپخوري
پودر دارچين..................يك و يكدوم قاشق چايخوري
آرد.......................يك و يكدوم پيمانه(230 گرم)
شكر..............................يكدوم پيمانه(110 گرم)
بيكينگپودر............................يك قاشق چايخوري
جوششيرين..........................يكدوم قاشق چايخوري
نمك..........................يكهشتم قاشق چايخوري
تخممرغ.....................يك عدد، كمي زده شده
ماست سادهي كمچرب.................... 230 گرم
كره يا مارگارين آب شده....................3 قاشق سوپخوري
وانيل ......................يكچهارم چايخوري
گردوی خرد شده .....................يكچهارم پيمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیزکیک زنجبیلی با پایه کیک در فر
روشتهیه
كف و حدود 2 سانتيمتر از ديوارهي قالب(5×20×20 سانتيمتری) را چرب كرده و كنار بگذاريد. فر را با حرارت 350 درجهي فارنهايت یا 175 درجه سانتيگراد گرم كنيد. در ظرف كوچكي يكسوم پيمانه شكر را با قهوه و پودر دارچين مخلوط کرده و كنار بگذاريد. آرد، يكدوم پيمانه شكر، بيكينگپودر، جوش شيرين و نمك را مخلوط نموده و در ظرف ديگري تخممرغ، ماست، كرهي آب شده و وانيل را با همزن دستي مخلوط کنید. این مواد را به مخلوط آرد اضافه کرده و تا حدي كه كاملاً مواد خشك مرطوب شوند، هم بزنيد. نصف مايه را در قالب پهن كنيد و روي آن نصف مخلوط شكر و قهوه را بپاشيد. بقيهي مايه كيك را روي مواد قبلي ريخته و پهن كنيد. در آخر بقيهي مواد شكري را روي كيك پاشيده و گردوي خرد شده را روي سطح مواد بريزيد. قالب را به مدت 30 تا 35 دقيقه در طبقه اول فر گرم شده بگذاريد. براي اطمينان از پخت كيك ميتوانيد از فرو بردن خلال دندان در مركز كيك استفاده كنيد.