مواد لازم
کرهي نرم.........................220 گرم
پودرقند....................100 گرم
تخممرغ......................يك عدد
وانیل.......................8/1 قاشق چایخوری
آبلیمو ترش تازه....................2 قاشق چایخوری
آرد.........................375 گرم
بيکینگ پودر......................4/1 قاشق چایخوری
مارمالاد...................به میزان لازم
پودرقند اضافه......................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
روشتهیه
فر را با حرارت 175 درجهي سانتیگراد گرم کنید. کره و پودرقند را با همزن برقی بزنید تا پوک و سفید شود. تخممرغ و وانیل را افزوده و خوب مخلوط کنید. آب لیموترش را نیز اضافه کنید. آرد و بيکینگ پودر را مخلوط کرده و به مواد بیافزایید. خمیر را داخل نایلون گذاشته و یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید. خمیر آماده را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به ضخامت حدود سه میلیمتر باز کنید و با کاتر به اشکال مختلف بریده و داخل سینی فر قرار دهید. سینیهای آماده را به مدت 15 تا بیست دقیقه داخل فر قرار دهید.
توجه داشته باشید که از هر مدل از کاترها به تعداد زوج آماده كنيد. میتوانید نصف تعداد هر مدل را با استفاده از کاتر کوچکتر بصورت توخالی و به اشکال مختلف در آورید.
پس از پخت سینی را از فر خارج نموده و اجازه دهید کوکیزها خنک شوند. حال کوکیزهای لایهي زیرین را مارمالاد زده و نمونهي مشابه توخالی را پودرقند پاشیده و روی لایهي مارمالادی بگذارید تا کوکیزها ها جلوه بیشتری داشته باشند.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی
نکته:
خمیر این دستور، ماندگاری خوبی دارد و میتوانید آن را از روز قبل تهیه کرده و داخل نایلون، در یخچال نگهداری کنید.
خمیر کوکیز، نیاز به ورز دادن بیش از اندازه ندارد. بهتر است با توجه به میزان مورد نیاز، تکههای کوچکی از خمیر را از یخچال خارج کرده و پس از کمی ورز دادن، استفاده کنید.
خمیر این کوکیز می تواند جهت تهیهي بیسکوئیتهای تزئینی نیز استفاده شود.
کوکیزهای آماده شده، در ظرف در دار به مدت حدود ده روز قابل نگهداری و استفاده میباشند.