مواد لازم
سیب پوست کنده........................150 گرم، خرد شده
آب.....................2 قاشق چایخوری
کرهی نرم.........................125 گرم
شکر قهوهای...................75 گرم
آب سیب.....................2 قاشق سوپخوری
آرد..........................260 گرم
بیکینگپودر...............................یکچهارم قاشق چایخوری
پودر نارگیل............................20 گرم
دارچین...............................یک قاشق چایخوری
پودرقندکمی............................جهت تزئین
مواد لازم کرم کاستارد:
پودر کاستارد........................یک قاشق سوپخوری
شکر................................یک قاشق سوپخوری
شیر........................یکدوم پیمانه
پنیر خامهای......................125 گرم
بیشتربخوانید:
روش تهیه
سیب خرد شده و آب را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم با در بسته قرار دهید تا سیب نرم شده و آب مخلوط، تبخیر شود. سپس سیب را له کرده و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرِمی و سبک شود. آب سیب و سیب له شده خنک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد، بیکینگپودر، پودر نارگیل و دارچین را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
خمیر آماده را پشت سینی پوشش داده شده با کاغذ روغنی، توسط وردنه به ضخامت دو تا سه میلیمتر باز کرده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را از یخچال خارج نموده و با استفاده از کاتر سیب و یا کاتر دلخواه دیگر، برش بزنید و داخل سینی فر چیده و به مدت 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
پس از پخت و خنک شدن شیرینیها، هر جفت آن را با کرِم کاستارد، به هم بچسبانید و روی شیرینی را به دلخواه با پودر قند تزئین کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گوشفیل با طعم بازاری
طرز تهيه کرِم کاستارد:
پودر کاستارد، شکر و شیر سرد را داخل ظرف مناسب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوشیده و غلیظ شود، سپس از روی حرارت برداشته و روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید تا مخلوط رویه نبندد و بگذارید تا خنک شود.
پنیر خامهای را با دور کند همزن برقی بزنید، سپس کرِم خنک شده را کمکم به آن بیافزایید تا صاف و یکدست شود.