تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
تخممرغ.......................... 4 عدد
شکر................... 80 گرم
پوست لیمو (رنده کرده)...................... 2 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه ......................50 میلیلیتر
نشاستة ذرت................... 8 گرم
کرة آبکرده................... 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
وانیلین......................... یکچهارم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دسر پانانات با پاناکوتا
روش تهیه
تخممرغها را همراه با شکر، پوست لیمو، آبلیمو و نشاستة ذرت در کاسة مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آنگاه کره و وانیلین را بیفزائید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پودینگ بپزد و مانند فرنی غلیظ شود. حالا پودینگ لیمو را در ظرفهای مناسبی پذیرائی بریزید و در صورت دلخواه، رویش را با خامة فرم گرفته بیارائید.
بیشتربخوانید:
پودینگ موزی با بیسکوئیت + طرز تهیه