Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 23:45

24
شهریور
تارتلت شکلات و نوتلا

تارتلت شکلات و نوتلا

پرک جو، گردو، موز، خرما، شکر قهوه‌ای، کره، وانیل و نمک را در کاسة ‌دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید آن‌گاه این مخلوط را در قالب‌های تارتلت بریزید به گونه‌ایکه کف و دیوارة قالب‌ها را بپوشاند. سپس قالب‌ها را یک ساعت در یخچال قرار دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

پرک جوی دو سر.................. ١٤٠ گرم

گردوی خرد کرده................ ٩٠ گرم 

(از فندق یا بادام هم می‌توانید استفاده کنید)

موز................... 1 عدد

خرمای هسته گرفته ..................۵ عدد

شکر قهوه‌ای.................. ٦٠ گرم

کرة  نرم شده.................۵۰ گرم

اسانس وانیل...................... یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک.............. یک‌چهارم قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

تزئین‌کاپ‌کیک به شکل سبدگل

 

مواد لازم‌میانی

خامة صبحانه.................. ٢٠٠ گرم

شکلات خرد کرده ...................۲۰۰ گرم (تلخ یا شیری)

نوتلا.............. 1 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی بدون نیاز به فر

 

 

روش تهیه

پرک جو، گردو، موز، خرما، شکر قهوه‌ای، کره، وانیل و نمک را در کاسة ‌دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید آن‌گاه این مخلوط را در قالب‌های تارتلت بریزید به گونه‌ایکه کف و دیوارة قالب‌ها را بپوشاند. سپس قالب‌ها را یک ساعت در یخچال قرار دهید. حالا مواد میانی را در قالب روی مواد قبلی بریزید و دوباره تارتلت‌ها را به مدت تقریبی 2 ساعت در یخچال بگذارید. اکنون در صورت دلخواه روی تارتلت را با گل‌های ساخته شده از فوندانت‌ بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود، ولی نجوشد! آن‌گاه شکلات را اضافه کنید تا با حرارت خامه آب شود. سپس نوتلا را بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

بیشتربخوانید:

تارتلت كدو حلوايي

تارتلت زرشک‎

 

برچسب ها: دسر، طرز تهیه تعداد بازديد: 472 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز