تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
پرک جوی دو سر.................. ١٤٠ گرم
گردوی خرد کرده................ ٩٠ گرم
(از فندق یا بادام هم میتوانید استفاده کنید)
موز................... 1 عدد
خرمای هسته گرفته ..................۵ عدد
شکر قهوهای.................. ٦٠ گرم
کرة نرم شده.................۵۰ گرم
اسانس وانیل...................... یکچهارم قاشق چایخوری
نمک.............. یکچهارم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
تزئینکاپکیک به شکل سبدگل
مواد لازممیانی
خامة صبحانه.................. ٢٠٠ گرم
شکلات خرد کرده ...................۲۰۰ گرم (تلخ یا شیری)
نوتلا.............. 1 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاپ کیک وانیلی بدون نیاز به فر
روش تهیه
پرک جو، گردو، موز، خرما، شکر قهوهای، کره، وانیل و نمک را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید آنگاه این مخلوط را در قالبهای تارتلت بریزید به گونهایکه کف و دیوارة قالبها را بپوشاند. سپس قالبها را یک ساعت در یخچال قرار دهید. حالا مواد میانی را در قالب روی مواد قبلی بریزید و دوباره تارتلتها را به مدت تقریبی 2 ساعت در یخچال بگذارید. اکنون در صورت دلخواه روی تارتلت را با گلهای ساخته شده از فوندانت بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود، ولی نجوشد! آنگاه شکلات را اضافه کنید تا با حرارت خامه آب شود. سپس نوتلا را بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.