عارفه ابن الرضا
مواد لازم براي حدود 4 – 6 عدد
آرد ٢٥٠ گرم
كره ١٢٠ گرم (سرد و مكعبي خرد کرده)
پودر شكر ٨٠ گرم
نمك ١ پينچ
تخممرغ ١ عدد
مواد لازم مياني
شكر ٦٠ گرم
كره ٧٠ گرم
تخم مرغ ١ عدد
آبليموی تازه ١ قاشق سوپخوری
آرد ٢٠ گرم
كدو حلوايي خرد کرده به میزان لازم
پرك بادام به میزان لازم
روشتهیه
آرد و كره را با نوک انگشتانتان يا به كمك دستگاه غذاساز به گونهای مخلوط كنيد تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه پودر شكر، نمك و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنيد تا خمير صاف و یکنواختی حاصل شود. سپس خمير را در كيسه نایلونی قرار دهيد و يك ساعت در يخچال نگه دارید. حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده باز كنيد و به ضخامت تقريبي ٣ ميلیمتر درآورید و در قالبهای تارتلت پهن کنید. بهگونهای که كف و دیواره قالب را بپوشاند. اکنون روي خمير چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نكند! سپس مایه میانی را داخل خمیرها در قالب بریزید و كدوحلوايي خرد کرده و پرک بادام را به دلخواه روي مایه بچينيد. اینک فر را روي دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد و تارتلتها را به مدت تقریبی ٣٠ - ٤٥ دقيقه در فر بپزید. در صورت دلخواه میتوانید روی تارتلت را با پودر شکر و یا برگهای دستساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.
روش تهیه مواد میانی
كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا سبك و یکنواخت شود. بعد تخممرغ، آبليمو و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
تارتلت شكلات و نوتلا