Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:33

22
بهمن
تارتلت كدو حلوايي

تارتلت كدو حلوايي

آرد و كره را با نوک انگشتان‌تان يا به كمك دستگاه غذاساز به گونه‌ای مخلوط كنيد تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه پودر شكر، نمك و تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنيد تا خمير صاف و یکنواختی حاصل شود.

عارفه ابن الرضا

مواد لازم براي حدود 4 – 6 عدد

آرد ٢٥٠ گرم

كره  ١٢٠ گرم (سرد و مكعبي خرد کرده)

پودر شكر  ٨٠ گرم

نمك  ١ پينچ

تخم‌مرغ  ١ عدد

مواد لازم مياني

شكر  ٦٠ گرم

كره   ٧٠ گرم

تخم مرغ   ١ عدد

آبليموی تازه   ١ قاشق سوپخوری

آرد   ٢٠ گرم

كدو حلوايي خرد کرده  به میزان لازم

پرك بادام   به میزان لازم

روش‌تهیه

آرد و كره را با نوک انگشتان‌تان يا به كمك دستگاه غذاساز به گونه‌ای مخلوط كنيد تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه پودر شكر، نمك و تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنيد تا خمير صاف و یکنواختی حاصل شود. سپس خمير را در كيسه نایلونی قرار دهيد و يك ساعت در يخچال نگه دارید. حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده باز كنيد و به ضخامت تقريبي ٣ ميلیمتر درآورید و در قالب‌های تارتلت پهن کنید. به‌گونه‌ای که كف و دیواره قالب را بپوشاند. اکنون روي خمير چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نكند! سپس مایه میانی را داخل خمیرها در قالب بریزید و كدوحلوايي خرد کرده و پرک بادام را به دلخواه روي مایه بچينيد. اینک فر را روي دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد و تارتلت‌ها را به مدت تقریبی ٣٠ - ٤٥ دقيقه در فر بپزید. در صورت دلخواه می‌توانید روی تارتلت را با پودر شکر و یا برگ‌های دست‌ساخت‌تان از خمیر فوندانت بیارائید.

روش تهیه مواد میانی

كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا سبك و یکنواخت شود. بعد تخم‌مرغ، آبليمو و آرد را بیفزائید و مخلوط کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

تارتلت شكلات و نوتلا

 

 

برچسب ها: شکلات، تارتلت، زندگی آنلاین، کدوحلوایی، شور و شیرین، تارتلت شكلات و نوتلا، تارتلت كدو حلوايي، نوتلا تعداد بازديد: 438 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز