تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
بیسکویت پودر کرده................... 100 گرم
کرة آبکرده.............. 30 گرم
پودر ژلاتین ...............1 قاشق چایخوری
پودر ژله با طعم آناناس .................1 بستة 100 گرمی
آب سرد................ 50 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
بستنی وانیلی................. 250 گرم
وانیل شکری.................. یکچهارم قاشق چایخوری
خامة صبحانه ..................100 گرم
سفیدة تخممرغ............... 1 عدد
کمپوت آناناس.................. 1 قوطی کوچک
بیشتربخوانید:
کیک زبرا + طرز تهیه
روش تهیه
بیسکویت و کره را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آنگاه این مخلوط را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و بفشارید تا منسجم و یکپارچه شود. سپس پودر ژلاتین، نیمی از پودر ژلة آناناس (50 گرم) و 50 میلیلیتر آب سرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا ژله کاملا حل شد. (روش بنماری). حالا بستنی را در ظرف دیگری بریزید و در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. سپس آن را با همزن برقی بزنید تا بستنی صاف و یکدست شود. اکنون وانیل و خامة صبحانه را به آن افزوده و هم بزنید. اینک در ظرفی جداگانه، سفیدة تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد و بعد آن را به مخلوط بستنی و خامه بیفزائید و مخلوط کنید. آنگاه محلول ژلاتین و ژلة آناناس را به آرامی به مخلوط بستنی بیفزائید و با همزن برقی هم بزنید تا یکنواخت شود. حالا 2-3 حلقه از آناناس را ریز خرد کنید و آن را به مخلوط ژله و بستنی بیفزائید. سپس مایة فراهم کرده را در لیوانها، روی بیسکویت بریزید و همینکه ژله بستنی سفت شد، باقیماندة حلقههای آناناس را رویش بچینید. اکنون دسر را در یخچال بگذارید تا ببندد. در این میان باقیماندة پودر ژلة آناناس را با 200 میلیلیتر آبجوش مخلوط کنید و هم بزنید تا ژله کاملا در آب حل شود. سپس بگذارید ژله کاملا خنک شد و بعد آن را روی حلقههای آناناس در لیوان بریزید. دسر را 2 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا ژلة آناناس ببندد و آمادة مصرف شود. اینک پارفة آناناس را از یخچال خارج کنید و در صورت دلخواه رویش را با میوه بیارائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کافه گلاسه و قهوه گلاسه