Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:11

6
مرداد
كيك قهوه

كيك قهوه

كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا كمرنگ، صاف و يكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس قهوه را در شير حل كنيد و به مايه بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مخلوط الك كرده‌ي دارچين، بيكينگ‌پودر و آرد را نيز درون مايه بريزيد

 مريم اميری:

 

مواد لازم

كره‌ي نرم ................. 180 گرم

شكر ريز................  180  گرم

تخم‌مرغ............... 4 عدد

قهوه‌ي فوري .................. 2 قاشق سوپخوري

شير گرم................. 60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

دارچين................. 1 قاشق چايخوري

بيكينگ‌پودر.................... 2 قاشق چايخوري

آرد................... 350 گرم

گردوي خرد كرده................ 100 گرم

موز رنده كرده ............... 2 عدد

خامه‌ي فرم گرفته............. 200 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاپ کیک وگان شکلاتی

 

 

روش تهیه

كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا كمرنگ، صاف و يكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس قهوه را در شير حل كنيد و به مايه بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مخلوط الك كرده‌ي دارچين، بيكينگ‌پودر و آرد را نيز درون مايه بريزيد و گردو و موز را بيفزائيد و مخلوط نمائيد اكنون مايه‌ي فراهم كرده را در 2 قالب به قطر 20 سانتيمتر بريزيد و به مدت تقريبي 35 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 170 درجه‌ي سانتيگراد بپزيد اينك صبر كنيد تا كيك‌ها خنك شوند و بين دو كيك خامه‌ي فرم گرفته بماليد و با خامه و گردو بيارائيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، کیک قهوه، طرز تهیه کیک قهوه تعداد بازديد: 349 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز