مريم اميری:
مواد لازم
كرهي نرم ................. 180 گرم
شكر ريز................ 180 گرم
تخممرغ............... 4 عدد
قهوهي فوري .................. 2 قاشق سوپخوري
شير گرم................. 60 ميليليتر (يكچهارم پيمانه)
دارچين................. 1 قاشق چايخوري
بيكينگپودر.................... 2 قاشق چايخوري
آرد................... 350 گرم
گردوي خرد كرده................ 100 گرم
موز رنده كرده ............... 2 عدد
خامهي فرم گرفته............. 200 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاپ کیک وگان شکلاتی
روش تهیه
كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا كمرنگ، صاف و يكدست شود. آنگاه تخممرغها را يكييكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس قهوه را در شير حل كنيد و به مايه بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مخلوط الك كردهي دارچين، بيكينگپودر و آرد را نيز درون مايه بريزيد و گردو و موز را بيفزائيد و مخلوط نمائيد اكنون مايهي فراهم كرده را در 2 قالب به قطر 20 سانتيمتر بريزيد و به مدت تقريبي 35 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 170 درجهي سانتيگراد بپزيد اينك صبر كنيد تا كيكها خنك شوند و بين دو كيك خامهي فرم گرفته بماليد و با خامه و گردو بيارائيد.