Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:55

4
مرداد
کیک بیسکویتی تمشک

کیک بیسکویتی تمشک

سینی فر را با کمی کره چرب کنید. برای تهیه بیسکویتی، آرد الک کرده را داخل کاسه‌ای بریزید و آرد را با نوک انگشت ورز دهید تا شبیه خرده نان شوند شکر، زرده تخم‌مرغ و گلاب را به مخلوط اضافه کرده و با انگشت ورز دهید تا به شکل خمیر نرمی دربیاید.

مواد لازم برای 8 نفر

کره مکعبی خرد کرده  قالب..................... 100 گرم

بیکینگ‌پودر.................175 گرم

شکر دانه ریز.............75 گرم

زرده تخم‌مرغ............... 1 عدد

گلاب1...............  قاشق سوپخوری

خامه پرچرب.............600 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

تمشک(برای تزئین) ............... 225 گرم

پودر قند و برگ نعناع برای تزئین.............. به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

کیک میوه‌ای بدون شکر

 

 

جدول ارزش غذایی

کالری  496

کربوهیدرات 30 گرم

چربی 41 گرم

پروتئین  4 گرم

قند 14 گرم

چربی اشباع شده 26 گرم

سطح آشپزی با دقت

آماده سازی 15 دقیقه

پخت 15 دقیقه

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاپ کیک خرما خانگی

 

 

روش تهیه

سینی فر را با کمی کره چرب کنید. برای تهیه بیسکویتی، آرد الک کرده را داخل کاسه‌ای بریزید و آرد را با نوک انگشت ورز دهید تا شبیه خرده نان شوند شکر، زرده تخم‌مرغ و گلاب را به مخلوط اضافه کرده و با انگشت ورز دهید تا به شکل خمیر نرمی دربیاید. خمیر را به دو نسبت مساوی تقسیم کنید. بر روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده هر قطعه را به اندازه یک دایره با قطر 20 سانتیمتر باز کنید. با دقت هر قطعه را برداشته و در یکی از سینی‌‌های فر بگذارید و لبه‌‌های خمیر را با دست به شکل کنگره‌ای حالت دهید. کیک‌ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجة سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 15 دقیقه بپزید تا روی آنها کمی طلایی‌رنگ شود. کیک‌ها را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید و بگذارید خنک شوند. خامه زده شده را با تمشک‌ها مخلوط کرده و با قاشق روی یکی از کیک‌ها بریزید. آن را به طور یکسان پخش کنید. کیک دیگر را بر روی کیک قبل گذاشته و کمی پودر قند روی آن بپاشید و با مقداری دیگر تمشک و برگ نعنا تزئین کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک تعداد بازديد: 302 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز