Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 08:40

23
تیر
کوکی باقلوا وشکلات چیپسی

کوکی باقلوا وشکلات چیپسی

فر را با دمای ١٧٥ درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازة 23×32 سانتیمتر چرب نمائید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد شکر قهوه‌ای و شکر سفید را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس آرد، کره و وانیل را به آن اضافه کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

تخم‌مرغ  ................. ٤ عدد درشت

شکر قهوه‌ای  .............١٧٠ گرم

شکر دانه ریز ................ ٥٠ گرم

آرد............... ١٥٠ گرم

کرة نرم  ............... ٢٥٠ گرم

اسانس وانیل ...............٢ قاشق چایخوری

شکلات چیپسی   ............... ٢٠٠ گرم

بادام برشته و خرد کرده................. ١٢٠ گرم

گردوی برشته و خرد کرده   .............  ١٥٠ گرم

خمیر فیلو ...............   ٦-٨ ورق

کرة آبکرده  ................. ٢٥٠ گرم

 بیشتربخوانید:

کوکی برانیز

 

روش تهیه

فر را با دمای ١٧٥ درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازة 23×32 سانتیمتر چرب نمائید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد شکر قهوه‌ای و شکر سفید را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس آرد، کره و وانیل را به آن اضافه کنید. حالا شکلات چیپسی، بادام و گردو را نیز درون این مایه بریزید و مخلوط کنید. اکنون ٢ ورق از خمیر فیلو را در قالب قرار دهید و رویش کره بمالید. آن‌گاه نیمی از مایة فراهم کرده را روی خمیر فیلو بریزید و رویش را با 2 ورق دیگر از فیلو بپوشانید. اینک باقیماندة مایه را روی خمیر بریزید و 2 ورق باقیمانده از خمیر فیلو را رویش بگذارید. حالا باقلوا را به مدت تقریبی ٤٠-٤٥ دقیقه در فر بپزید و بعد شربت ولرم را روی باقلوای گرم بریزید و صبر کنید تا شربت جذب باقلوا شود. سپس کوکی باقلوا را به اندازة دلخواه‌تان برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی کاپوچینو

 

 

برچسب ها: کوکی تعداد بازديد: 207 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز