تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
تخممرغ .............١ عدد
شکر................. ١٥٠ گرم
شیر.............. ١٨٠ میلی لیتر (سهچهارم پیمانه)
روغن مایع.................. ٢ قاشق سوپخوری
اسانس وانیل............. یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگپودر ...............١ قاشق چایخوری
آرد............... ٢٠٠ گرم
پودر دارچین............... ١ قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاپ کیک خرما خانگی
مواد لازم برای تهیة کرم کرهای دارچینی
کرة نرم............. ١١٠ گرم
اسانس وانیل............. چند قطره
پودر شکر الک کرده..................60گرم
شیر سرد.............. ٢ قاشق سوپخوری
پودر دارچین.............. ٢ قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاپ کیک خرما خانگی
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 عددی کاپکیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه تخممرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
بعد شیر و روغن مایع را به آن بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقی هم بزنید. سپس وانیل، بیکینگ پودر، آرد و دارچین را با هم مخلوط و الک نمایید و آن را به مایة فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید. حالا دو سوم از حجم کپسولهای کاپکیک را با این مایه پر کنید و کاپکیکها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید. بعد از اطمینان از پخت، آنها را از فر درآورید و روی پنجرة سیمی خنک کنید. اکنون روی کاپکیکها را با کرم کرهای دارچینی بیارائید. برای این کار کرم را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة ساده بریزید.
روش تهیه کرم کرهای دارچینی: کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. آنگاه پودر شکر را کمکم به کره افزوده و پیوسته با همزن برقی بزنید. حالا شیر را بیفزائید و کرم را 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. اکنون پودر دارچین را اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:
کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه
کیک بادام فرانسوی + طرز تهیه
طرز تهیه سه نوع کیک نارنگی