به گزارش تبیان، امروز قصد داریم طرز تهیه شیر برنج پرویی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر پرچرب............... یک پیمانه
برنج............. یک پیمانه
آب........... ۳ پیمانه
پوست پرتقال .............۵۰ گرم
پوست سیب............. ۵۰ گرم
چوب دارچین.............. ۲ عدد
شیر عسل............ یک پیمانه
خامه............. یک پیمانه
شیر نارگیل.............. ۵۰ گرم
پودر دارچین ..............به مقدار لازم
بادام............. ۶۰ گرم
بیشتر بخوانید:
فرنی فنجانی آرد گندم
شیر برنج ؛ یک دسر ساده و پرطرفدار
شلهزرد با آرد برنج + طرز تهیه
طرز تهیه:
* آب را در یک قابلمه ریخته و پوست پرتقال، پوست سیب و چوب دارچین را اضافه کنید.
* برنج را شسته و به آن بیفزایید و حرارت دهید تا آب برنج بخار شود.
* بعد شیر پرچرب را اضافه کنید تا برنج آماده شده و خوب پخته شود.
* شیر نارگیل را اضافه کنید.
* در آخر شیر عسل و خامه را نیز اضافه کرده و با بادام و پودر دارچین تزئین کنید.
نکته
* این دستور ۳۶۰ گرم کربوهیدرات، ۶۵ گرم پروتئین، ۱۸۰ گرم چربی و ۳۳۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.