Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 15:17

1
تیر
طرز تهیه شیر برنج پرویی

طرز تهیه شیر برنج پرویی

در گزارش زیر طرز تهیه شیر برنج پرویی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش تبیان، امروز قصد داریم طرز تهیه شیر برنج پرویی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شیر پرچرب............... یک پیمانه

برنج............. یک پیمانه

آب........... ۳ پیمانه

پوست پرتقال .............۵۰ گرم

پوست سیب............. ۵۰ گرم

چوب دارچین.............. ۲ عدد

شیر عسل............ یک پیمانه

خامه............. یک پیمانه

شیر نارگیل.............. ۵۰ گرم

پودر دارچین ..............به مقدار لازم

بادام............. ۶۰ گرم

  بیشتر بخوانید:

فرنی فنجانی آرد گندم

شیر برنج ؛ یک دسر ساده و پرطرفدار

شله‌زرد با آرد برنج + طرز تهیه

 

 

طرز تهیه:

* آب را در یک قابلمه ریخته و پوست پرتقال، پوست سیب و چوب دارچین را اضافه کنید.

* برنج را شسته و به آن بیفزایید و حرارت دهید تا آب برنج بخار شود.

* بعد شیر پرچرب را اضافه کنید تا برنج آماده شده و خوب پخته شود.

* شیر نارگیل را اضافه کنید.

* در آخر شیر عسل و خامه را نیز اضافه کرده و با بادام و پودر دارچین تزئین کنید.

نکته
* این دستور ۳۶۰ گرم کربوهیدرات، ۶۵ گرم پروتئین، ۱۸۰ گرم چربی و ۳۳۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.

برچسب ها: شیربرنج، طرز تهیه شیربرنج تعداد بازديد: 186 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز