Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:16

16
اردیبهشت
شله‌زرد با آرد برنج + طرز تهیه

شله‌زرد با آرد برنج + طرز تهیه

آرد برنج را به همراه آب سرد و شکر مخلوط کنید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم :

آرد برنج........... یک پیمانه

آب سرد............. 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

شکر................ 500 گرم  (2 پیمانه)

گلاب ............... 2 پیمانه 500 میلی‌لیتر

خلال بادام ............... 50 گرم

کره ............ 100 گرم

زعفران ............. به میزان لازم

هل............ 1 قاشق چایخوری

خلال پسته...............  برای تزئین به میزان دلخواه

دارچین.............. برای تزئین  به میزان دلخواه

 

 بیشتر بخوانید:

شیر برنج ؛ یک دسر ساده و پرطرفدار

سوتلاچ ؛ دسر ترکیه ای مخصوص افطار

طرز تهیه رنگینک ؛ دسر سنتی ایرانی

آرد برنج را به همراه آب سرد و شکر مخلوط کنید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

 

حالا گلاب، خلال بادام خیس کرده و کره را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس زعفران و هل را اضافه کنید و صبر کنید تا غلظت شله‌زرد به حد مناسب برسد.

 

اکنون شله زرد را در ظرف مناسبی بکشید و با خلال پسته و دارچین بیارائید.

 

یادآوری 1: دقت کنید شله زرد را باید از ابتدا مرتب هم بزنید (با قاشق چوبی) تا ته نگیرد.

 

یادآوری 2: در صورتی که شله‌زرد سفت شد و خواستید غلظت آن را کم کنید، قدری گلاب به آن بیفزائید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شله زرد، تزیین شله زرد، طرز تهیه شله زرد، شله زرد قالبی، شله زرد فوری، شله زرد با آرد برنج تعداد بازديد: 981 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز