اعظم گلزارمنش
مواد لازم :
آرد برنج........... یک پیمانه
آب سرد............. 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
شکر................ 500 گرم (2 پیمانه)
گلاب ............... 2 پیمانه 500 میلیلیتر
خلال بادام ............... 50 گرم
کره ............ 100 گرم
زعفران ............. به میزان لازم
هل............ 1 قاشق چایخوری
خلال پسته............... برای تزئین به میزان دلخواه
دارچین.............. برای تزئین به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید:
شیر برنج ؛ یک دسر ساده و پرطرفدار
سوتلاچ ؛ دسر ترکیه ای مخصوص افطار
طرز تهیه رنگینک ؛ دسر سنتی ایرانی
آرد برنج را به همراه آب سرد و شکر مخلوط کنید. آنگاه در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود.
حالا گلاب، خلال بادام خیس کرده و کره را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس زعفران و هل را اضافه کنید و صبر کنید تا غلظت شلهزرد به حد مناسب برسد.
اکنون شله زرد را در ظرف مناسبی بکشید و با خلال پسته و دارچین بیارائید.
یادآوری 1: دقت کنید شله زرد را باید از ابتدا مرتب هم بزنید (با قاشق چوبی) تا ته نگیرد.
یادآوری 2: در صورتی که شلهزرد سفت شد و خواستید غلظت آن را کم کنید، قدری گلاب به آن بیفزائید.