Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:40

30
خرداد
تــارت با شكـلات‌مغزدار

تــارت با شكـلات‌مغزدار

قالب تارت به قطر 23 سانتيمتر را چرب كنيد. آن‌گاه آرد را در كاسه‌اي الك كنيد و كره را بيفزائيد و با نوك انگشتان به شكل خرده نان در آوريد. سپس شكر و زرده‌هاي تخم‌مرغ را بيفزائيد و خمير كنيد. حالا خمير را در كيسه نايلوني قرار دهيد و به مدت 30 دقيقه در يخچال

 ليلا آياني صفت :

 

مواد لازم براي 6-8 نفر

آرد.............. 130 گرم

كره سرد و خردكرده................... 90 گرم

شكر................. 60 گرم

زرده‌ تخم‌مرغ................ 2 عدد

 

مواد لازم مياني

تخم‌مرغ................ 3 عدد

پوست پرتقال رنده‌كرده ................1 قاشق سوپخوري

آب پرتقال............. 2 قاشق سوپخوري

شكر................. 165 گرم

شكلات سياه آبكرده ...............60 گرم

پودر كاكائو ..............2 قاشق سوپخوري

خامه............. 160 ميلي‌ليتر (دو سوم پيمانه)

شكلات سياه خردكرده 140............. گرم

خامه اضافي................60 گرم

شكلات مغزدار براي تزئين ..................20 عدد 

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر

 

 

 

روش‌تهیه

قالب تارت به قطر 23 سانتيمتر را چرب كنيد. آن‌گاه آرد را در كاسه‌اي الك كنيد و كره را بيفزائيد و با نوك انگشتان به شكل خرده نان در آوريد. سپس شكر و زرده‌هاي تخم‌مرغ را بيفزائيد و خمير كنيد. حالا خمير را در كيسه نايلوني قرار دهيد و به مدت 30 دقيقه در يخچال نگه‌داريد. بعد خمير را به ضخامت 3 ميلي‌متر باز كنيد و در قالب پهن كنيد. با چنگال چند سوراخ روي خمير ايجاد نمائيد. با كاغذ روغني بپوشانيد و با حبوبات سنگين كنيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد. اكنون قالب را از فر خارج كنيد، كاغذ و حبوبات را برداريد و 10 دقيقه ديگر خمير را بپزيد. صبر كنيد تا خمير خنك شود و بعد مواد مياني را روي آن بريزيد و بقيه مراحل را طبق دستور در روش تهيه مواد مياني دنبال كنيد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه تارت دبل چاکلت

 

 

روش تهيه مواد مياني

تخم‌مرغ‌ها، پوست پرتقال، آب پرتقال، شكر، شكلات آبكرده، پودر كاكائو و خامه را در ظرف مناسبي بريزيد، روي حرارت ملايم قرار دهيد و پيوسته هم بزنيد تا مايه يكدستي حاصل شود. اين مايه را روي خمير سرد شده بريزيد و صاف كنيد. آن‌گاه در فر گرم‌شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. بعد بگذاريد كاملاً خنك شود. حالا شكلات خردكرده و خامه اضافي را روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا سس يكدستي حاصل شود. همين‌كه سس قدري خنك شد، آن را روي كرم درون قالب بريزيد و تارت را به مدت تقريبي 3-4ساعت در يخچال قرار دهيد تا ببندد. اكنون آن را با شكلات مغزدار نصف‌كرده تزئين كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: تارت تعداد بازديد: 234 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز