Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:30

17
خرداد
زولبیا

زولبیا

نشاسته و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید. حالا مایة فراهم کرده را در قیف مخصوص زولبیا بریزید و هربار به اندازة یک پینچ بیکینگ‌پودر به آن بیفزائید

سعيد بابارحيمي:

 

مواد لازم

نشاستة گل................. 500 گرم

ماست پرچرب.................. 500 گرم

بیکینگ پودر................ به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردن ................به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیة شربت بار:

آب................. 400 میلی لیتر

شکر ................1 کیلوگرم

جوهر لیمو.................. یک دوم قاشق چایخوری

بادکا (گلوكز)...............     100 گرم

گلاب.................. 100 میلی لیتر

زعفران حلکرده............... 1 قاشق سوپخوری

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بامیه خانگی

طرز تهیه زولبیا خانگی

طرزتهیه گوش فیل خانگی

 

 

 

روش تهیه

نشاسته و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید. حالا مایة فراهم کرده را در قیف مخصوص زولبیا بریزید و هربار به اندازة یک پینچ بیکینگ‌پودر به آن بیفزائید و با چوب مخصوص داخل قیف، آن را هم بزنید. سپس روغن را در ظرف مناسبی بریزید و حلقه‌های مخصوص را درون آن قرار دهید تا داغ شود. اکنون از مایة زولبیا درون این حلقه‌ها بریزید و زولبیا را سرخ کنید. حالا زولبیا را از روغن درآورید و درون صافی بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. زولبیا را پس از خنک شدن، درون شربت بریزید.

روش تهیة شربت: آب، شکر و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. آن‌گاه شربت را از روی حرارت بردارید و بادکا، گلاب و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: زولبیا، طرز تهیه زولبیا تعداد بازديد: 205 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز