Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:40

14
خرداد
خاگینه گل رز

خاگینه گل رز

کره و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه ماست، بیکینگ‌پودر و وانیل را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. حالا آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به‌دست‌آید. سپس خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید

 آرزو گنجي :

 

مواد لازم برای حدود 25 عدد

کره.................. 100 گرم

تخم مرغ  ................ 2 عدد

ماست............. 50 گرم

بیکینگ پودر.............. 1 قاشق چایخوری

وانیل.............. یک چهارم قاشق چایخوری

آرد............. حدود 300 گرم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی

 

 

مواد لازم برای تهیة شربت:

آب............... 250 میلی لیتر

شکر............... 500 گرم

آبلیمو................ 1 قاشق چایخوری

گلاب.............. 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خاگینه تبریزی

 

 

روش تهیه

کره و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه ماست، بیکینگ‌پودر و وانیل را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. حالا آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به‌دست‌آید. سپس خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنید و به شکل گل رز بپیچید. خمیرها را در سینی چربکرده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. اینک خاگینه را 15 دقیقه در شربت ولرم قرار دهید.

روش تهیة شربت:

آب، شکر، آبلیمو و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانید و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: دسر، خاگینه، آموزش آشپزی، دسر سنتی، طرز تهیه خاگینه تعداد بازديد: 274 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز