آرزو گنجي :
مواد لازم برای حدود 25 عدد
کره.................. 100 گرم
تخم مرغ ................ 2 عدد
ماست............. 50 گرم
بیکینگ پودر.............. 1 قاشق چایخوری
وانیل.............. یک چهارم قاشق چایخوری
آرد............. حدود 300 گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی
مواد لازم برای تهیة شربت:
آب............... 250 میلی لیتر
شکر............... 500 گرم
آبلیمو................ 1 قاشق چایخوری
گلاب.............. 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خاگینه تبریزی
روش تهیه
کره و تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه ماست، بیکینگپودر و وانیل را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. حالا آرد را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بهدستآید. سپس خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنید و به شکل گل رز بپیچید. خمیرها را در سینی چربکرده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. اینک خاگینه را 15 دقیقه در شربت ولرم قرار دهید.
روش تهیة شربت:
آب، شکر، آبلیمو و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانید و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.