Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:38

7
خرداد
شيريني هلالي وانيلي

شيريني هلالي وانيلي

كره و پودر شكر را در كاسة مناسبی بریزید و با همزن برقي بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه آرد و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مایة فراهم کرده را یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا آمادة مصرف شود.

 محیا  ربیعی:

 

مواد لازم برای حدود 25 عدد

كرة  نرم شده.................. ١١٥ گرم

پودر شكر..........  ٣ قاشق سوپخوری

آرد..............  150 گرم

وانيل شكري............... ١ قاشق چایخوری

شكلات شيري برای تزئین.............. ٥٠ گرم

پودر پسته برای تزئین ...............به ميزان لازم

  بیشتربخوانید:

طرز تهیه گوشفیل با طعم بازاری

طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات

 

 

روش تهیه

كره و پودر شكر را در كاسة مناسبی بریزید و با همزن برقي بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه آرد و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مایة فراهم کرده را یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا آمادة مصرف شود. حالا آن را در کیسة شیرینی پزی دارای ماسورة کنگرة‌دار بریزید و هر بار قدری از آن را به شکل هلال، روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید. اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، بپزید. اینک شیرینی را روی پنجرة سیمی خنک کنید. اکنون قسمتی از هر شیرینی را در شکلات آبکرده بزنید و رویش پسته بپاشید و روی فویل بگذارید تا شکلات ببندد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، شیرینی خانگی، طرز تهیه تعداد بازديد: 251 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز