محیا ربیعی:
مواد لازم برای حدود 25 عدد
كرة نرم شده.................. ١١٥ گرم
پودر شكر.......... ٣ قاشق سوپخوری
آرد.............. 150 گرم
وانيل شكري............... ١ قاشق چایخوری
شكلات شيري برای تزئین.............. ٥٠ گرم
پودر پسته برای تزئین ...............به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گوشفیل با طعم بازاری
طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات
روش تهیه
كره و پودر شكر را در كاسة مناسبی بریزید و با همزن برقي بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه آرد و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مایة فراهم کرده را یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا آمادة مصرف شود. حالا آن را در کیسة شیرینی پزی دارای ماسورة کنگرةدار بریزید و هر بار قدری از آن را به شکل هلال، روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید. اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود، بپزید. اینک شیرینی را روی پنجرة سیمی خنک کنید. اکنون قسمتی از هر شیرینی را در شکلات آبکرده بزنید و رویش پسته بپاشید و روی فویل بگذارید تا شکلات ببندد.