به گزارش دلگرم، با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک نوع کیک پنیری فوق العاده خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای لایه رویی کیک:
عنکبوت پلاستیکی............. برای تزئین
۵۰۰ گرم .......................بیسکوییت شکلاتی له شده
۱۸۵ گرم ...............کره آب شده بدون نمک
۱ قاشق چایخوری................. نمک دریا
۱۲۵ گرم............. شکلات تلخ ریز خرد شده
نصف فنجان............... خامه غلیظ
مواد لازم برای داخل کیک:
۱ کیلوگرم ...................پنیرخامهای نرم
۱.۵ فنجان................. پودر قند
یک چهارم قاشق................ چایخوری نمک دریا
یک چهارم فنجان............... آب لیمو
۱.۵ فنجان............... خامه غلیظ
طرز تهیه کیک پنیری
بیسکوییت، کره و نمک را داخل کاسهای با هم مخلوط کنید. حالا این مواد را داخل ظرفی با عمق ۶.۵ سانتیمتر و عرض ۲۵ سانتی متر بریزید طوری که فقط دیوارههای ظرف پر شود و وسط آن خالی بماند. محکم فشار دهید در آن را بگذارید و ظرف را داخل یخچال قرار دهید. (ظرف باید انعطاف پذیر و مخصوص باشد تا بتواند به راحتی کیک را از آن خارج کرد.)
شکلات و خامه را داخل ظرف مخصوص ماکروویو بریزید و با حرارت بالا به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تا زمانی که مخلوطی نرم و یکدست ایجاد شد بگذارید بماند. حالا ۲ قاشق سوپ خوری از این مخلوط را کنار بگذارید و بقیه را در ظرفی که در یخچال داشتید بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید.
با استفاده از یک همزن برقی پنیر خامهای را با سرعت متوسط به مدت ۳ دقیقه یعنی تا زمانی که پف کند هم بزنید. حالا سرعت همزن را کم کنید و کم کم شکر و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید و حالا سرعت همزن را بالا ببرید تا پف کند. آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود. حالا نصف این کرم را داخل پنیر خامهای بریزید و مخلوط کنید. حالا این مواد را مطابق تصویر وسط موادی که داخل یخچال است بریزید و به سلیقه خودتان حالت دهید.
باقیمانده شکلاتها را داخل ماکروویو قرار دهید تا نرم شود و سپس همانند تار عنکبوت روی آن را تزئین کنید.
در ظرف را بگذارید و به مدت ۴ ساعت یا سرتاسر شب آن را در یخچال قراردهید پس از آن میتوانید با عنکبوت پلاستیکی که داشتیم آن را تزئین کنید و نوش جان کنید.