شادی نساجی:
مواد لازم
تخممرغ................. 4عدد
وانیل................یکچهارم قاشق چایخوری
آب یا شیر..............100 گرم
روغن مایع................... 200 گرم
پودر پرگاس نوین.................... 500 گرم
بیکینگ پودر.................نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو1................. قاشق سوپخوری
شکلات چیپسی............2 قاشق سوپخوری (اختیاری)
گردوی خرد کرده..............2 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک رولت خانگی
کیک مارمالاد؛ عصرانه ای بی نظیر
روشتهیه
ابتدا تخممرغها را همراه با وانیل در کاسهای بریزید و با همزن برقی بزنید تا تخممرغها پف کند و کشدار شود. در ادامه آب یا شیر و روغن مایع را به آنها اضافه کنید و مجددا با همزن برقی یک دقیقه هم بزنید. حالا پودر کیک آماده، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را بهتدریج به مایه کیک افزوده و بهصورت دورانی مخلوط نمایید. در این مرحله شکلات چیپسی و گردو را در مایه کیک بریزید. قالب را با کمی روغن مایع چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید و روی آن کمی گردو بپاشید. فر را از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را بمدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، کیک را از فر درآورید و اجازه دهید کاملا خنک شود تا از قالب بهراحتی جدا گردد. این کیک خوشمزه را با شکلات و گردو تزئین کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه رولت شکلاتی خانگی
نکات
یکی از روشهای تهیه کیک شکلاتی، ترکیب آن با مغزهای مختلفی همچون گردو است که هم طعم متفاوت و خوشمزهای به آن میدهد، هم اینکه خواص زیادی دارد و میتواند برای سلامتی مفید باشد.
برای اینکه گردوها در قالب کیک تهنشین نشوند، حتما آنها را در مقداری آرد سفید بغلتانید و بعد به مایه کیک اضافه کنید.
وقتی کیک خنک شد، برای تزئین، مقداری شکلات آبشده (به روش بنماری) روی کیک بریزید و سپس گردوی خردشده را روی شکلات بدهید، البته گزینه دیگر، تزئین کیک شکلاتی با خامه فرمگرفته است که با استفاده از انواع ماسوره میتوانید شکل و شمایل فوقالعاده زیبایی به کیکتان بدهید.
این کیک شکلاتی را میتوانید بهصورت دو رنگ تهیه کنید. به این شکل که قبل از ریختن پودر کاکائو، نصف مایه کیک را بردارید و در قالب بریزید. سپس به مابقی مایه کیک، پودر کاکائو اضافه کنید و آن را روی لایه سفید بدهید.
امکان تهیه کیک شکلاتی با گردو با انواع قالب کیک از سیلیکونی تا لوف و ... وجود دارد. در صورتی که از قالب تفلون، گالوانیزه یا چدن استفاده میکنید، حتما کف آن را با روغن چرب کرده و آردپاشی کنید.