به گزارش کی آشپزه، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه نان کاسه ای مخصوص سوپ آشنا کنیم.
مواد لازم:
بستنی وانیلی................. ۲۰۰ گرم
شکر.................. ۱۱ قاشق غذا خوری
وانیل.............. نوک قاشق چای خوری
نشاسته ذرت................. ۷ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین.............. ۳ قاشق غذاخوری سرخالی
گلاب........... ۲ قاشق غذا خوری
شیر.............. ۳ لیوان
خامه صبحانه................. ۳ قاشق غذا خوری
بیشتر بخوانید:
فرنی فنجانی آرد گندم
بیشتربخوانید:
فرنی با طعم نارگیل
طرز تهیه:
ابتدا شکر و نشاسته و بستنی و شیر رو باهم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه
وقتی کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بهش پودر ژلاتین رو که به روش بنماری در کمی شیر حل کردید اضافه کنید
وقتی مواد کمی خنک شد بهش وانیل و گلاب و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه (تقریبا حداقل ۳ ساعت)