Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 16:10

30
اسفند
بیسکویت شکلاتی دارچین

بیسکویت شکلاتی دارچین

آرد، پودر کاکائو، دارچین، نمک و بیکینگ سودا را در کاسة مناسبی الک کنید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مواد خشک را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را در قالب به اندازة 20×30 پهن کنید.

مهدیس رحیمیان:

 

مواد لازم برای حدود 20 عدد

آرد .................180 گرم

پودر کاکائو..............35 گرم

دارچین............... یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک............. یک‌چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ سودا.............. یک هشتم قاشق چایخوری

کره.................... 180 گرم

شکر دانه ریز................ 100 گرم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی

 

 

روش‌تهیه

آرد، پودر کاکائو، دارچین، نمک و بیکینگ سودا را در کاسة مناسبی الک کنید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مواد خشک را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را در قالب به اندازة 20×30 پهن کنید و 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود. حالا بیسکویت را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بپزید. اکنون بیسکویت را از فر در آورید و با چاقو تیز همچنان که گرم است، به اندازة مورد نظرتان برش دهید. در صورت دلخواه بیسکویت را در شکلات آبکرده بغلتانید و با گردو بیارائید.

 

خواص  کاکائو

کاکائو یکی از غنی‌ترین منابع پلی‌فنل است. فلاوانول (Flavanol) زیادی هم دارد که تأثیرات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی آن قوی است. اما فراوری و حرارت دادن، ممکن است باعث از دست رفتن خواص کاکائو شود. گاهی‌اوقات هم با مواد قلیایی ترکیب می‌شود تا تلخیِ آن کاهش یابد و همین، باعث کاهش ۶۰ درصدی محتوای فلاوانول می‌شود.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: بیسکوییت، بیسکوییت شکلاتی تعداد بازديد: 301 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز