Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 15 اسفند 1399 - 03:15

5
اسفند
طرز تهیه شیرینی دارچینی خوشمزه شب عید

طرز تهیه شیرینی دارچینی خوشمزه شب عید

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی دارچینی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش سرآشپزپاپیون، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت شیرینی دارچینی کنیم.

مواد لازم

مغز گردو................. ۱ پیمانه

شکر قهوه‌ای............... ۱/۲ پیمانه

شکر................ ۱/۳ پیمانه

خمیر هزارلا............... ۲ ورق

تخم مرغ.............. ۱ عدد

آرد............... برای پهن کردن خمیر کمی

پودر دارچین.............. ۲ قاشق مربا خوری

نمک..................... ۱/۲ قاشق چای خوری

پودر قند................ برای تزیین به مقدار لازم

 

 



طرز تهیه

فر را با دمای ۱۵۰ تا ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گردو‌ها را خرد کنید، روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که تست شوند در فر حرارت دهید. سپس گردو‌ها را کناری قرار دهید تا کامل خنک شوند

گردوها، دارچین، هر دو نوع شکر و نمک را در غذاساز خرد و ترکیب نمایید

مقداری آرد روی یک سطح صاف مانند تخته بپاشید و خمیر‌ها را به‌صورت موازی در کنار هم قرار دهید طوری که با هم قسمت مشترک داشته باشند و یک مربع مستطیل را به‌وجود آورند. درز‌های ایجاد شده در خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس با کمک وردنه خمیر را ورز دهید تا صاف و یکنواخت شود

تخم مرغ را خوب هم بزنید و بعد با قلموی آشپزی روی خمیر بمالید

مخلوط گردو را به طور یکنواخت روی همه خمیر بپاشید. از عرض خمیر، آن را محکم رول کنید. دیواره‌های کناری رول را فشار دهید تا شکل بگیرند. سپس رول خمیر را در کاغذ روغنی بپیچید

دمای فر را به ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد برسانید. رول خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند

بعد از بیرون آوردن از یخچال، رول را به ضخامت‌های ۲.۵ سانتی‌متری ببرید

روی یک سطح تمیز را با پودر قند بپوشانید و دو سمت شیرینی‌های ورقه شده را در آن بغلتانید

روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی‌ها را با فاصله ۲ تا ۳ سانتیمتر از یکدیگر بچینید و آن‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.

پس از استراحت شیرینی ها، سینی فر را به مدت ۱۷ الی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند

اجازه دهید تا شیرینی‌ها در سینی فر خنک شوند سپس سرو کنید

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

طرز تهیه‌ی شیرینی گوشفیل خانگی

طرز تهیه شیرینی‌ترخانگی با طعم قنادی

 

 

سایر نکات

می‌توانید از خمیر فیلو نیز استفاده کنید. بهتر است از شکر دانه ریز به همراه شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

برچسب ها: شیرینی، شیرینی خانگی، شیرینی دارچینی تعداد بازديد: 47 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز