افسانه ظروفی :
مواد لازم برای حدو 10-12 عدد
کرة خرد کرده................. 100 گرم
پودر شکر............... 2 قاشق سوپخوری
مخلوط مساوی آب و شیر................375 میلیلیتر
آرد الک کرده..................250 گرم
نمک................. یک هشتم قاشق چایخوری
تخممرغ ریز...................7 عدد (50 گرمی)
اسانس وانیل................. یکدوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیة کرم پنیر
پنیر ماسکارپونه.................. 250 گرم
پودر شکر.............. 100 گرم
پوست لیمو (رنده کرده) 2.................. قاشق چایخوری
خامة قنادی فرم گرفته................... 200 گرم
میوة دلخواه.................... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
کیک مرطوب شیر و کارامل
روشتهیه
کره، پودر شکر و مخلوط آب و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود و مخلوط فراهم کرده به نقطة جوش برسد. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط آرد و نمک را به مایه افزوده و مخلوط کنید. سپس ظرف را دوباره روی حرارت بگذارید و پیوسته مواد را هم بزنید تا خمیر شود و خمیر از ظرف جدا گردد. حالا خمیر را از ظرف خارج کنید و بگذارید اندکی خنک شود. بعد آن را در کاسة همزن برقی قرار دهید و قدری با همزن بزنید. آنگاه تخممرغها را یکی یکی و با فاصلة زیاد از هم، به خمیر بیفزائید و هر بار به اندازة کافی مایة اکلر را با همزن برقی بزنید تا تخممرغها جذب خمیر شوند و خمیر شل نشود! اکنون وانیل را اضافه کنید و مایة به دست آمده را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة B1 بریزید. سپس سینی شیرینیپزی را قدری چرب کنید و مایة اکلر را به شکل زیگزاگ روی سینی بریزید (اندازه اکلرها به دلخواه شماست). حالا اکلرها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بپزید. پس از پخت، اکلرها میباید طلائیرنگ شوند و داخلشان کاملا خالی باشد. همینکه اکلرها خنک شدند، داخلشان را با کرم پنیر پر کنید و با میوه بیارائید و رویشان پودر شکر بپاشید.
روش تهیة کرم پنیر
پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و پوست لیمو را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه همزن را خاموش کنید و خامة همزدة قنادی را به مخلوط پنیر بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا کرم صاف و یکنواختی حاصل شود. سپس کرم فراهم کرده را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة کنگرةدار بریزید و اکلرها را پر کنید.