Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 20:19

29
بهمن
اکلر با کرم پنیر

اکلر  با کرم پنیر

کره، پودر شکر و مخلوط آب و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود و مخلوط فراهم کرده به نقطة جوش برسد. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط آرد و نمک را به مایه افزوده و مخلوط کنید. سپس ظرف را دوباره روی حرارت بگذارید.

افسانه ظروفی :

 

مواد لازم برای حدو 10-12 عدد

کرة خرد کرده................. 100 گرم

پودر شکر............... 2 قاشق سوپخوری

مخلوط مساوی آب و شیر................375 میلی‌لیتر 

آرد الک کرده..................250 گرم

نمک................. یک هشتم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ ریز...................7 عدد (50 گرمی)

اسانس وانیل................. یک‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیة کرم پنیر

پنیر ماسکارپونه..................  250 گرم

پودر شکر.............. 100 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 2.................. قاشق چایخوری

خامة قنادی فرم گرفته................... 200 گرم

میوة‌ دلخواه.................... به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

کیک مرطوب شیر و کارامل

 

روش‌تهیه

کره، پودر شکر و مخلوط آب و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود و مخلوط فراهم کرده به نقطة جوش برسد. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط آرد و نمک را به مایه افزوده و مخلوط کنید. سپس ظرف را دوباره روی حرارت بگذارید و پیوسته مواد را هم بزنید تا خمیر شود و خمیر از ظرف جدا گردد. حالا خمیر را از ظرف خارج کنید و بگذارید اندکی خنک شود. بعد آن را در کاسة همزن برقی قرار دهید و قدری با همزن بزنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی و با فاصلة زیاد از هم، به خمیر بیفزائید و هر بار به اندازة کافی مایة اکلر را با همزن برقی بزنید تا تخم‌مرغ‌ها جذب خمیر شوند و خمیر شل نشود! اکنون وانیل را اضافه کنید و مایة به دست آمده را در کیسة شیرینی‌پزی دارای ماسورة B1 بریزید. سپس سینی شیرینی‌پزی را قدری چرب کنید و مایة اکلر را به شکل زیگزاگ روی سینی بریزید (اندازه اکلرها به دلخواه شماست). حالا اکلرها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بپزید. پس از پخت، اکلرها می‌باید طلائی‌رنگ شوند و داخل‌شان کاملا خالی باشد. همینکه اکلرها خنک شدند، داخل‌شان را با کرم پنیر پر کنید و با میوه بیارائید و رویشان پودر شکر بپاشید.

روش تهیة کرم پنیر

پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و پوست لیمو را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه همزن را خاموش کنید و خامة همزدة قنادی را به مخلوط پنیر بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا کرم صاف و یکنواختی حاصل شود. سپس کرم فراهم کرده را در کیسة شیرینی‌پزی دارای ماسورة کنگرة‌دار بریزید و اکلرها را پر کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کرم پنیر، طرز تهیه، پنیر ماسکارپونه تعداد بازديد: 246 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز