مواد لازم:
۴................... تخم مرغ
۱ لیوان.............. آرد
۱ لیوان................ ارد سمولینا
۱ لیوان............... شکر دانه ریز
۱ لیوان................. روغن
۱ لیوان................... ماست
۱ استکان............... مغز گردوی ریز خرد شده
رنده پوست................ ۱ عدد پرتقال
۱ بسته................. بکینگ پودر (یک قاشق چایخوری)
۱ بسته............... وانیل
برای شربت؛
۲ لیوان.................. شکر دانه ریز
۳ لیوان.................. آب
۱ استکان............... آب پرتقال
چند قطره............... اب لیمو
طرز تهیه
تخم مرغها را با شکر دانه ریز زده تا کرم رنگ و خامهای شوند.
روغن و ماست را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم
سپس پوست پرتقال، ارد سمولینا، آرد (الک شده) و وانیل را اضافه کردم و با قاشق چوبی ۵ دقیقه دیگر خوب مخلوط کردم.
من بیکینگ پودر و مغز گردو را اضافه کردم و به آرامی مخلوط کردم و داخل قالب از قبل چرب شده ریختم
من آن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰-۱۸۰ درجه پختم تا زمانی که روی کیک برشته شد
برای شربت، ۲ فنجان شکر ۳ فنجان آب ۱ استکان آب پرتقال را به قابلمه اضافه کردم و آن را روی اجاق گذاشتم
بعد از اینکه جوش آمد، چند قطره آب لیمو ریختم و آن را با حرارت ملایم پختم تا غلیظ شود. (اجازه دادم کمی از حرارت افتاد).
شربت را روی کیک سرد ریختم، میتوانید بگذارید حداقل ۲ ساعت استراحت کند و آن را با گردو، بادام زمینی، پودر پسته فندق یا خامه سرو کنید. من از قالب ۲۵ سانتی استفاده کردم. شما میتوانید از قالبهای مافین کوچک استفاده کنید، عاشقان شیرینی میتوانند مقدار شکر شربت را به ۲.۵ لیوان برسانند. نوش جان
دوستان در دستور اصلی گفته بود که از یک قاشق چایخوری جوش شیرین استفاده کنید که من اصلا توصیه نمیکنم و بهتره که از همون بکینگ پودر استفاده بشه.