Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:16

21
دی
کیک اپرای پسته

کیک اپرای پسته

تخم‌مرغ‌ها، بادام، پسته و شکر را در کاسة همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید. آن‌گاه آرد الک کرده و کره را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا سفیدة تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد شکر را کم کم به آن بیفزائید.

افسانه ظروفی :

 

مواد لازم برای 6-8 برش

تخم‌مرغ................ 3 عدد درشت (حدود 165 گرم)

پودر بادام ............. 65 گرم

پودر پسته............ 65 گرم

شکر............... 125 گرم

آرد...............  35 گرم

کرة آبکرده.............  30 گرم

سفیدة تخم‌مرغ.............. 3 عدد (حدود 110 گرم)

شکر برای سفیدة تخم‌مرغ.................. 1 قاشق سوپخوری

اسانس وانیل ..................یک‌دوم قاشق چایخوری

مارمالاد رزبری یا توت‌فرنگی.................. حدود یک چهارم پیمانه

خامة قنادی همزده................... به میزان لازم

 

 

روش‌تهیه

تخم‌مرغ‌ها، بادام، پسته و شکر را در کاسة همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید. آن‌گاه آرد الک کرده و کره را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا سفیدة تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد شکر را کم کم به آن بیفزائید. سپس سفیدة همزده را همراه با وانیل به مخلوط تخم‌مرغ و پسته افزوده و به آرامی مخلوط سازید. اکنون مایة فراهم کرده‌ را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی به اندازة 30×40 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 230 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه کیک خنک شد آن را به سه قسمت مساوی برش دهید. اینک یکی از کیک‌ها را روی صفحة مناسبی قرار دهید و قدری شربت ساده رویش بمالید. سپس اندکی خامه روی کیک بمالید و لایة بعدی کیک را رویش بگذارید. دوباره کیک را با شربت مرطوب کنید و رویش خامه و مارمالاد بمالید. حالا آخرین لایة کیک را روی مارمالاد بگذارید و رویش را با خامه بپوشانید. آن‌گاه کیک را دست‌کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اکنون کیک را به اندازة دلخواهتان برش دهید و در صورت دلخواه با شکلات بیارائید.

 

یادآوری

برای ساختن شکلات طرح‌دار، شکلات را آب کنید و روی زرورق مخصوص شکلات بریزید. همینکه شکلات سفت شد، آن را به اندازة برش‌های کیک برش دهید و روی کیک بگذارید. برای اینکار از کاتر داغ استفاده کنید.

 

خواص  پسته

پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک تعداد بازديد: 299 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز