مواد لازم
کره نرم به دمای محیط رسیده.............۱۰۰ گرم
شکر قهوهای...............½ پیمانه
تخم مرغ............۴ عدد
آرد............۱ و ¼ پیمانه
پنیر خامهای..................۲۲۰ گرم
پودر شکر................۱ و ¼ پیمانه + ۱/۴ پیمانه
وانیل...............۱ قاشق چای خوری
خامه...............۴۰۰ گرم
رنده پوست لیمو................۱ قاشق غذاخوری
دانه انار..............۱ پیمانه
آب انار...........۵۰۰ میلی لیتر
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیزکیک خرمالو یخچالی
مراحل
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره را بزنید تا نرم و کرم رنگ شود.
¼ پیمانه از شکر قهوهای را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود
یک عدد تخم مرغ اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود آرد را اضافه کنید و بزنید تا کاملا مخلوط شود
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده نیمی از آن را داخل پلاستیک داخل یخچال قراردهید.
حلقه دور قالب کمربندی را بردارید و نیمه خارج از یخچال خمیر را کف آن پهن کرده در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
پس از اینکه کاملا سرد شد حلقه دور قالب کمربندی را روی قالب گذاشته بقیه خمیر را از یخچال خارج کنید و دور کمربند قالب پرس کنید. میتوانید به کمک یه قاشق آن را خوب پرس کنید.
در ظرفی پنیر خامهای و پودر شکر را بزنید تا کاملا پوک و یک دست شود.
تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ مواد را در حد مخلوط شدن بزنید.
وانیل را هم اضافه کنید.
½ پیمانه خامه پوست لیمو ترش و ¾ پیمانه دانه انار را اضافه کنید مواد را داخل قالب روی کراست بریزید و داخل فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۱ ساعت بپزید.
بقیه خامه را همراه بقیه شکر قهوهای بزنید و روی چیز کیک ریخته دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بپزید سپس قالب را از فر خارج کرده پس از سرد شدن حلقه دور آن را جدا کنید و حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قراردهید.
برای سس آب انار را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. ¼ پیمانه شکر قهوهای را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کرده به آب انار اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بجوشانید.
پس از سرد شدن روی سس را با پلاستیک بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال نگه دارید.
هنگام سرو نیمی از سس را روی چیز کیک ریخته دانههای انار را روی سس بریزید و بقیه سس را روی دانههای انار بریزید.