Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:08

12
آذر
طرز تهیه شیرینی چنگالی خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه شیرینی چنگالی خوشمزه و پرطرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی چنگالی را به شما آموزش می‌دهیم.

در این مطلب دستور پخت شیرینی چنگالی را به شما آموزش می‌دهیم. زمان تهیه مواد اولیه این شیرینی ۳۰ دقیقه و زمان پخت آن هم ۱۵ دقیقه است. شما باید پیش از تهیه مواد اولیه‌ی شیرینی، فر را روی ۱۶۰ درجه قرار دهید تا گرم شود.

همانطور که در بخش دستور پخت هم اشاره شد کره استفاده شده در این شیرینی حتما باید به دمای محیط رسیده باشد و دلیل آن هم این است که به خوبی با پودر قند مخلوط شده و بافت کرم رنگ و یکدستی را ایجاد کند. حتما توجه داشته باشید که بکینگ پودر و آرد را پیش از مخلوط کردن با سایر مواد به خوبی الک کنید.

الک کردن آرد باعث سبک شدن آن شده و باعث می‌شود آرد هوا بخورد به این ترتیب احتمال گلوله شدن آرد در خمیر کمتر می‌شود. البته باید دقت کنید که حتما آرد را به صورت مرحله‌ای به باقی مواد اضافه کنید. ورز دادن مواد با دست باعث ایجاد خمیر لطیف تری خواهد شد. حتما دقت کنید که باید کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و سپس خمیر‌های شیرینی را با رعایت فاصله داخل سینی بچینید.

سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا کاملا پخته شوند. پس از خارج کردن شیرینی‌ها از داخل فر باید صبر کنید تا کاملا خنک شوند. سپس با کمک پودر نارگیل و شکلات ذوب شده آن‌ها را تزیین کنید.

مواد لازم

تخم مرغ............یک عدد

وانیل ........یک دوم قاشق چای خوری

بیکینگ پودر............یک قاشق چای خوری

آرد سفید..........یک و دو سوم پیمانه

کره...............صد گرم

پودر قند.............یک دوم پیمانه

شکلات تخته‌ای..............صد گرم

پودر نارگیل..............به مقدار لازم

پسته................به مقدار لازم

کنجد..........به مقدار لازم

بادام...........به مقدار لازم


طرز تهیه

در ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

پودر قند را به کره افزوده و خوب هم بزنید.

وانیل و تخم مرغ را به مخلوط کره و قند افزوده و خوب هم بزنید.

بکینگ پودر و آرد را الک کرده و به صورت مرحله‌ای به مخلوط آماده شده اضافه کنید.

در اینجا می‌توانید خمیر را با دست ورز دهید.

اندازه یک فندق درشت از خمیر را با دست جدا کرده و گرد کنید.

تکه‌های خمیر را در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید.

خمیر‌ها را با دست کمی فشار داده تا مقداری پهن شود.

سپس با چنگال روی آن طرح بزنید.

به مدت ۱۵ دقیقه سینی را در طبقه وسط فر با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید.

پس از آنکه شیرینی آماده شد و خنک شد، شیرینی‌ها را در شکلات ذوب شده زده و سپس پودر نارگیل یا هر پودر دیگری را که علاقه دارید روی آن ریخته و اجازه دهید تا خود را بگیرد.

سپس نوش جان کنید.

منبع: غذالند

برچسب ها: شیرینی، آموزش شیرینی پزی، شیرینی چنگالی، طرز تهیه شیرینی چنگالی تعداد بازديد: 503 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز