Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:58

7
آذر
تارت شکلات و نارنگی

تارت شکلات و نارنگی

خمیر تارت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و در قالب چربکردة تارت به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید و قالب را یک ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه روی خمیر را با کاغذ روغنی و سرامیک‌های مخصوص بپوشانید

افسانه ظروفی :

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

خمیر تارت شکلاتی.................. به میزان لازم

مارمالاد نارنگی یا پرتقال................50 گرم

 

بیشتربخوانید:

تارت نارگیل با شکلات

 

مواد لازم برای تهیة کرم گاناش سفید رنگ

خامه................. 100 گرم

گلوکز.............. 2 قاشق چایخوری

شکلات سفید خرد کرده.............. 250 گرم

 

مواد لازم برای تهیة کرم گاناش قهوه‌ای‌ رنگ

خامه ................. 2 قاشق چایخوری

شکلات تلخ................... 20 گرم

 

بیشتربخوانید:

تارت کدو حلوایی

 

روش‌تهیه

خمیر تارت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و در قالب چربکردة تارت به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید و قالب را یک ساعت در یخچال نگه دارید. آن‌گاه روی خمیر را با کاغذ روغنی و سرامیک‌های مخصوص بپوشانید و آن را 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. سپس کاغذ و سرامیک‌ها را بردارید و تارت را 15 دقیقة دیگر بپزید. همینکه تارت خنک شد، مارمالاد نارنگی را رویش بمالید و کرم گاناش سفید رنگ را با 250 گرم خامة قنادی فرم گرفته مخلوط کنید و روی مارمالاد بریزید. حالا کرم گاناش قهوه‌ای رنگ را در کیسة شیرینی‌پزی دارای ماسورة ریز ریخته و روی تارت را به شکل خطوط دایره‌وار بیارائید و بعد با استفاده از خلال چوبی این خطوط را بکشید (مطابق تصویر). اکنون تارت را با نارنگی‌های فیله کرده بیارائید و قبل از مصرف تارت را دست‌کم شش ساعت در یخچال نگه دارید.

روش تهیة خمیر تارت

 100 گرم کره را با 50 گرم شکر مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه یک عدد تخم‌مرغ به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس 180 گرم آرد، 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو و یک پینچ نمک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را به مایة تخم‌مرغی افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود.

 

روش تهیة کرم گاناش سفید رنگ

خامه و گلوکز را گرم کنید و آن را روی شکلات سفید بریزید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود و برای تهیة کرم گاناش قهوه‌ای رنگ نیز خامه را گرم کنید و آن را روی شکلات تلخ بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

 

خواص  نارنگی

اگر می خواهید شب راحت بخوابید چند دانه نارنگی بخورید. نارنگی, این میوه ی پاییزی چسبندگی خون را معالجه می کند، در نتیجه تصلب شرایین، ورم جدار عروق و سیاه شدن شریان، فلج ناقص و آنژین را بهبود می بخشد این میوه ی خوشمزه منبع غنی بتاکاروتن است و دارای مقادیر فراوانی ویتامین A است و برای پیشگیری از سرطان مفید است و به خاطر داشتن فسفر زیاد و ویتامین های فراوان، باعث تقویت حافظه و هوش می شود و برای رفع بی اشتهایی و کاهش گرمای غریزی بدن نیز مفید است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کرم گاناش، گلوکز، مارمالاد نارنگی، تارت شکلات و نارنگی، طرز تهیه تارت شکلات و نارنگی تعداد بازديد: 330 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز