تارت کدو حلوایی
مواد لازم :
آرد............................................................200 گرم
نمك........................................................یكچهارم قاشق چایخوری
كره ........................................................90 گرم
زردهی تخممرغ ........................................................1 عدد
آب سرد ........................................................1 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی:
كدو حلوائی ........................................................900 گرم
تخممرغ بزرگ ........................................................2 عدد
شكر قهوهای .......................................................75 گرم
سیروپ یا عسل........................................................60میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
خامهی ساده .......................................................250 گرم
دارچین........................................................یكدوم قاشق چایخوری
پودر جوزهندی ........................................................یكدوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل ........................................................یكدوم قاشق چایخوری
پودر هل ........................................................یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه :
آرد و نمك را در كاسهای بریزید، كره را بیفزائید و با سر انگشتان به خورد آرد دهید تا مواد به شكل خرده نان درآید. آنگاه زردهی تخممرغ و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس روی خمیر را بپوشانید و در یخچال بگذارید. پس از 30 دقیقه خمیر را با وردنه به ضخامت
3 تا 4 میلیلیتر باز كنید و آن را در قالب چربكردهی تارت به ابعاد 22 سانتیمتر پهن نمائید. اضافیهای اطراف خمیر را بگیرید و روی آن را با
كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید. حالا خمیر را به مدت 15 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، بپزید. سپس كاغذ و حبوبات را از روی خمیر بردارید و 5 دقیقهی دیگر، آن را بپزید. اكنون صبر كنید تا نان تارت كمی خنك شود و بعد مواد میانی را در آن بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 190 درجهی سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید. همینكه تارت خنك شد، رویش را با پودر شكر تزئین كنید.
روش تهیهی مواد میانی: پوست كدو را بگیرید و به شكل مكعب خرد كنید و با كمی آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد، سپس آن را پوره كنید و پس از خنك شدن، باقیماندهی مواد به آن بیفزائید و با چنگال خوب هم بزنید.