مواد لازم برای تهیه شیرینی لیمویی
آرد............. یک فنجان
کره پاستوریزه(همدما با محیط).................. خرید آنلاین نصف فنجان
شکر ساییده یا ریزدانه .............یک چهارم فنجان
وانیل........... یک چهارم قاشق چایخوری
نمک ...........یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای روکش لیمویی
تخممرغ بزرگ ..............دو عدد
زرده تخممرغ............... یک عدد بزرگ
شکر............ یک فنجان
آرد................. دو قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه................... یک چهارم فنجان
پوست لیمو رنده شده ..................یک قاشق غذاخوری
پودر قند................ برای تزیین روی شیرینی
یشتر بخوانید:
طرز تهیهی حلوای خرما مجلسی؛ با شیر و بدون شیر
طرز تهیه شیرینی لیمویی
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب مورد نظرتان را هم چرب کرده و برای گرم شدن در فر بگذارید. سپس در یک کاسه مناسب، یک فنجان آب را با کره مخلوط کنید. بهتر است این کار را با دست انجام دهید تا آرد و کره به خورد همدیگر بروند. یک چهارم فنجان شکر سایید و وانیل و نمک را با مواد مخلوط کنید. خمیری که از ترکیب این مواد به دست میآید، بافتی شبیه خمیر بیسکویت کره بادام زمینی دارد.
انگشتهایتان را با کمی آب مرطوب کنید و خمیر را خوب در ظرف پخت پهن کنید. ظرف را در فر بگذارید و حدود ۲۲ دقیقه برای پخت لایه بیسکویتی وقت بگذارید.
تخم مرغ و زرده تخم مرغ را در یک کاسه با هم بزنید. شکر و دو قاشق غذاخوری آرد را هم اضافه کرده و تا زمان یکدست شدن مواد با هم ترکیب کنید. آب لیمو و رنده پوست لیمو را به مواد داخل کاسه اضافه کرده و برای دو دقیقه با هم مخلوط کنید.
بیسکویت را بعد از پخت از فر بیرون بیاورید و روکش لیمو را رویش بریزید. بعد از حدود ۲۵ دقیقه از پخت، روی مایه لیمویی میبندد و آماده بیرون آمدن از فر میشود. صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس پودر قند را روی شیرینی الک کنید و آن را به شکل مربعی برش دهید. میتوانید روی هر مربع از شیرینی لیمویی، یک برش کوچک لیموی تازه بگذارید.
منبع: کتاب کاله