مواد لازم
شیر.................... دو سوم پیمانه
پوره لبو............... یک دوم پیمانه
خامه پاکتی صورتی ............. یک عدد
شکر...............۴ تا ۶ قاشق سوپ خوری سر پر
پودر ژلاتین .............. ۳ قاشق چای خوری سر پر
آب.................. یک چهارم پیمانه
شکر.................... - ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری (برای پخت لبو)
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آش لبو؛ یک غذای مقوی برای درمان آنفولانزا و سرماخوردگی
طرز تهیه
۱- پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب کتری بگذارید تا شفاف شود.
۲- لبوها را با آب بپزید.
۳- وقتی پخته شد، شکر را اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود.
۴-بعد از سرد شدن لبو را کامل با گوشت کوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید.
۵-پوره، خامه و شکر را با دور کُند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود.
۶-سپس شیر و آب لبو را که غلیظ و مثل سس شده اضافه کنید و هم بزنید.
۷-بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، اضافه کنید و هم بزنید.
۸-سپس در قالب مد نظر که چرب شده بریزید و شش ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.
۹-در صورت تمایل با خامه فرم گرفته و سس لبو تزیین کنید. (سس بعد از جوشیدن آب لبو و غلیظ شدن حاصل میشود.)
نکته: در هر ١٠٠ گرم از آن، ٣٨٠ میلىگرم پتاسیم وجود دارد که به کاهش فشار خون کمک مى کند. فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکتههای قلبی در بیماران قلبی میشود. چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کمخونی جلوگیری میکند.